Philips TV – byd velkommen til fremtidens tv

Philips ændrer måden, vi ser TV på. Med fantastiske billeder i 4K Ultra HD-opløsning giver Philips Smart TV en fantastisk billedoplevelse, og samtidig passer det tynde design med ambilight perfekt i alle stuer. Find dit nye Philips TV her på føtex.dk.

Philips TV – livagtige billeder til fantastisk lyd

Tag din fjernsynsoplevelse til nye højder med billeder i Pixel Plus HD og DTS HD Premium Sound. Gå ikke på kompromis med kvalitet og design – Philips TV kommer med lækkert ambilight og knivskarpe billeder.
 

Tre grunde til at vælge et Philips TV:

  • Knivskarpe billeder i 4K Ultra HD-opløsning
  • Lækkert design med ambilight
  • Fri adgang til Google Store, Phillips App Gallery og streamingtjenester

Med et Philips TV får du det bedste, både hvad gælder lækkert design, knivskarpe billeder og synlig lydartikulation, der alt sammen revolutionerer måden, du ser fjernsyn på. Gør din stue til en hjemmebiograf med Philip Smart TV’s indbyggede ambilight og nemme adgang til alle dine yndlingsserier og film.  

Philips TV er meget mere end et tv. Køber du et Philips Smart TV kan du trådløst koble dine devices til skærmen og dele dit yndlingsindhold i storformat og fantastiske farver. Hop fra en spillekonsol til en anden og download apps fra Google Store – det intuitive design gør det let at navigere rundt i dine mange enheder.
 

Hvilket Philips TV skal jeg købe?

Det kan være svært at finde hoved og hale i Philips brede udvalg af kvalitetsfladskærme. Inden du skyder jagten i gang, kan det derfor være en god idé at overveje, hvordan du foretrækker at se tv. Streamer du f.eks. størstedelen af dine film, eller foretrækker du at zappe mellem få kanaler? Og hvor langt sidder du normalt fra skærmen? 

Er du vild efter billeder i højeste opløsning og nem adgang til dit yndlingsindhold fra mobilen, streamingtjenester og dvd-afspiller, er Philips Smart TV den perfekte tv-løsning. Download spil og apps direkte på dit Android TV, og nyd de kontrastfulde farver i 4K Ultra HD-opløsning.

Inden du lægger dit tv i kurven, bør du måle, hvor langt der normalt er mellem dig og dit kommende Philips TV. Jo højere opløsning, jo kortere afstand er der brug for – og jo flere tommer kan du købe uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.
 

Køb dit Philips TV her på føtex.dk

Har du besluttet dig for at købe et Philips TV, handler det blot om at finde det helt rigtige blandt de mange modeller. Køber du dit Philips TV online, sender vi det direkte hjem til dig.