Konsoller & spil

Med et konsol i huset er der lagt op til mange timers spil og samvær foran storskærmen i stuen eller tv’et på børneværelset. På føtex.dk finder du konsoller og spil fra alle de førende spillekonsol-producenter i verden.

Konsoller og spil til hele familien

En moderne konsol kan give dig spiloplevelser, der er så livagtige, at det næsten er som at være der selv. Du kan naturligvis også spille alle de gamle klassikere i nye og forbedrede udgaver. Samtidig kan du spille mod vennerne - enten derhjemme eller online på nettet. Du kommer aldrig til at kede dig med et konsol i huset!
 

Tre grunde til at vælge en konsol:

  • Timevis af spændende underholdning og sjov
  • Understøtter Blu-Ray, streamingtjenester og meget mere
  • Fantastisk billedkvalitet og lyd – som at være der selv!

 

I gamle dage var spilkonsoller noget med kantet grafik og dårlig lyd, som skulle sluttes til fjernsynet. I dag har de samme eller bedre ydeevne og billedkvalitet som en stationær computer. Samtidig fås de både i versioner, der fortsat skal tilsluttes et tv eller en computerskærm, eller som håndholdte enheder der gør det muligt at spille på farten. Samtidig er udvalget af spil på det nærmeste eksploderet – og kreativiteten i de mange forskellige spil er helt fantastisk. Du kan vælge mellem alt lige fra de klassiske shot’em’up spil, over netværksspil som MineCraft, FIFA og hvad de nu alle sammen hedder, hvor du kan spille mod vennerne online og til de populære selskabsspil, hvor du kan danse eller synge dig til tops på ranglisterne. Endelig er der spil, der gør det sjovere at træne og dyrke fitness alene derhjemme, og sportsspil hvor du kan dyste mod ungerne, vennerne eller hvem som helst i alle former for sportsgrene.

 

Playstation eller Xbox – hvad skal jeg vælge?

De to toneangivende spilkonsoller i øjeblikket er Sonys PlayStation og Microsofts Xbox. Begge har en trofast fanskare, der hver især hylder de fordele, som de to forskellige platforme giver. Begge spilkonsoller har så store markedsandele, at du kan få alle de populære spil til begge platforme, ligesom begge platforme er under konstant udvikling med nye versioner i vente inden for de nærmeste år.

Så hvilken konsol du vælger, kommer helt an på dine personlige præferencer eller hvilken konsolplatform du er vant til at spille på, når du besøger vennerne. Der er ikke nogen, der er på vej ud af markedet, og ikke nogen der teknologisk er foran den anden. Kun lige efter hver ny produktlancering kommer den ene producent foran med et mulehår. Men det indhentes hurtigt, næste gang konkurrenten lancerer en ny konsol.