Konsoller & spil

Med et konsol i huset er der lagt op til mange timers spil og samvær foran storskærmen i stuen eller tv’et på børneværelset. På føtex.dk finder du konsoller og spil fra alle de førende spillekonsol-producenter i verden.

Populære spilserier

Nintendo Switch - spil hjemme og på farten

Nintendo Switch'en er det oplagte valg som underholdning for de yngste, da den både kan benyttes på tv’et derhjemme og tages med på farten - men konsollen er sjov for børn såvel som voksne!

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af forskellige Nintendo Switch konsoller, tilbehør og spil, og find dine favoritter i dag!

PS5 tilbehør

Var du en af de heldige der fik bestilt en PlayStation 5? Så kan du lige nu bestille dit PS5 tilbehør her. Klik nedenfor for at se vores spændende sortiment af tilbehør til PS5.

Konsoller og spil til hele familien

En moderne konsol kan give dig spiloplevelser, der er så livagtige, at det næsten er som at være der selv. Du kan naturligvis også spille alle de gamle klassikere i nye og forbedrede udgaver. Samtidig kan du spille mod vennerne - enten derhjemme eller online på nettet. Du kommer aldrig til at kede dig med et konsol i huset! På føtex.dk finder du alle de nyeste og mest populære spillekonsoller samt det bedste elektronik til hjemmet.

Tre grunde til at købe en spillekonsol:

  • Timevis af spændende underholdning og sjov

  • Understøtter Blu-Ray, streamingtjenester og meget mere

  • Fantastisk billedkvalitet og lyd – som at være der selv!

I gamle dage var spilkonsoller noget med kantet grafik og dårlig lyd, som skulle sluttes til fjernsynet. I dag har de samme eller bedre ydeevne og billedkvalitet som en stationær computer. Samtidig fås de både i versioner, der fortsat skal tilsluttes et tv eller en computerskærm, eller som håndholdte enheder der gør det muligt at spille på farten.
 

Find populære spil og spilserier her på siden

Udvalget af spil er nærmeste eksploderet – det samme med kreativiteten i de mange forskellige spil. Du kan vælge mellem alt lige fra de klassiske shoot’em’up spil, over netværksspil som MineCraft, FIFA og lign., hvor du kan spille mod vennerne online og til de populære selskabsspil som Just Dance eller Let's Sing, hvor du kan danse eller synge dig til tops på ranglisterne.

Her på siden finder du også de helt store kanoner indenfor spilserier, som blandt andet Grand Theft Auto, Call of Duty, Battlefield og Assassin's Creed - spilserier som enhver rigtig gamer kender til og spiller. Endelig har vi også spil der gør det sjovere at træne og dyrke fitness alene derhjemme, og sportsspil hvor du kan dyste mod ungerne eller vennerne i alle former for sportsgrene.
 

Playstation vs. Xbox – hvilken konsol skal jeg vælge?

De to toneangivende spilkonsoller i øjeblikket er Sonys PlayStation 5 (samt PlayStation 4) og Microsofts Xbox. Både PlayStation og Xbox har en trofast fanskare, der hver især hylder de fordele, som de to forskellige platforme giver. Begge spilkonsoller har så store markedsandele, at du kan få alle de populære spil til begge platforme, ligesom begge platforme er under konstant udvikling med nye versioner i vente inden for de nærmeste år.

Som modspil til disse klassiske spillekonsoller findes også Nintendos nyeste udspil: Nintendo Switch'en - et godt alternativ til de yngste, idet den i sin håndholdte tilstand kan medbringes overalt.

Så hvilken konsol du vælger, kommer helt an på dine personlige præferencer eller hvilken konsolplatform du er vant til at spille på, når du besøger vennerne. Der er ikke nogen, der er på vej ud af markedet, og ikke nogen der teknologisk er foran den anden. Kun lige efter hver ny produktlancering kommer den ene producent foran med et mulehår. Men det indhentes hurtigt, næste gang konkurrenten lancerer en ny konsol.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om spillekonsoller