Træd ind i fremtiden med en PS5 controller

Find den nye generation af gaming på føtex.dk. Her kan du nemlig opleve den nye DualSense controller til PlayStation 5. Lad dig selv blive inspireret og imponeret af alle de nye funktioner samt det flotte, stilrene design. Du vil næsten kunne mærke, at dine fingre brænder efter at få fat i den.

Få en endnu bedre spiloplevelse med en DualSense PS5 controller

Sony har løbende udviklet og forbedret både deres konsoller samt controllere. Og det ses også i den femte generation af PlayStation. Ikke nok med at en PS5 DualSense controller er intuitiv og ligger godt i hænderne, så har den også mange andre fordele.

Du kan blandt andet forvente at opleve, at designet er blevet forbedret. Den har også adaptive aftrækkere samt en praktisk indbygget mikrofon. Måske vil du også gerne have lov til at tage et nærmere kig på den moderne Create Button? Sony sætter nemlig nye og høje standarder for, hvordan en controller bør være. Og det kan du nyde godt af.

Oplev den innovative controller for dig selv, og køb den på føtex.dk. Så er du hurtigt klar til at spille alle dine yndlings PS5 spil med dine venner. Heldigvis kan du også finde den eftertragtede PlayStation 5 konsol hos os. Dermed kan du nemt og simpelt få fingrene i alt, du skal bruge, ét sted.

Oplev endnu mere kontrol med en PlayStation 5 controller

DualSense controlleren er en ny og forbedret udgave af de tidligere versioner - som PS4 controlleren. Her har Sony bygget videre på den allerede imponerende teknologi, så du kan opleve en endnu vildere spiloplevelse. Du kan måske endda føle, at du er blevet suget direkte med ind i spillet.

Du kan forvente endnu flere fordele grundet den adaptive aftrækker og det nye haptiske feedback. Vibrationer fra forskellige hændelser i dit spil kan hjælpe dig med at leve dig endnu mere ind i historien. Eller hvad med at mærke tilbagestød, når du affyrer et våben i spillet? Det hele er muligt med en PlayStation 5 DualSense controller. 

Få glæde af lynhurtige og præcise inputs, der kan gøre dig til en endnu bedre spiller. Vil du opgradere gaming-oplevelsen yderligere, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores spændende udvalg af PS5 tilbehør - her finder du bl.a. headsets og ladestationer til din nye controller!