Øg præcisionen med en god PS4 controller

Er du vild med Sonys populære PlayStation 4, må du naturligvis ikke gå ned på udstyr. Med en PS4 controller får du et godt greb og funktioner, som sikrer dig de bedste spiloplevelser på din PS4. Se vores aktuelle udvalg af controllere til PS4 herunder.

PS4 controller – få et godt greb om spillet

PlayStation 4 er en af de bedst sælgende spilkonsoller nogensinde – og med god grund. Der ligger timevis af hårdt arbejde bag udviklingen af denne fantastiske konsol. Grafikken, flowet og hukommelsen er helt i top. Det er dog som med så meget andet inden for teknologi ofte i detaljen, at løsningen skal findes. Det er med andre ord ikke nok at have en banebrydende konsol, hvis dit PS4 tilbehør halter bagud. Det kan du få opdateret med f.eks. en ny og lækker PlayStation 4 controller.

Tre grunde til at vælge en PlayStation 4 controller:

  • Du er sikret et rigtig godt og komfortabelt greb

  • Større frihed i og kontrol over spillet, fordi den er trådløs

  • Du får dual vibration system for bedre spiloplevelser

Det nyeste skud på stammen af controllere til PS4 er den ikke mindre end fantastiske Dualshock 4 Controller som er utroligt overbevisende, og som siden lanceringen har fået rigtigt mange fans. Der er tale om en klassisk controller, som udseendemæssigt minder meget om de originale PlayStation 4 controllere. Det skal man dog ikke lade sig narre af. Versionen er pakket med et hav af lækre funktioner. 

Den fantastiske Dualshock PlayStation 4 Controller

Er du i tvivl om, hvilken model/version du skal investere i, men vil du gerne have opdateret dit udstyr med det bedste, så overvej en Dualshock 4 Controller. Med den får du blandt andet:

  • Nye, opgraderede vibrationsmotorer for mere real life-oplevelser

  • En Touch Pad som bruges til at bevæge, tegne og guide

  • En Share-knap til at dele resultater med andre

  • En lysstribe med fire farvede lysdioder

Når du har bestemt dig for, hvilken controller du vil have, bestiller du den online på føtex.dk. Gå også på opdagelse i vores store øvrige udvalg indenfor konsoller og spil og få inspiration til meget andet gaming. Udover controllere finder du blandt også de nyeste PS4 spil hos os. Har du været så heldig at få fat på den nye PlayStation 5, så har vi også et stort udvalg af spil til PS5.

Husk, at du altid har ubegrænset returret på føtex.dk - så hvis du f.eks. ikke vil beholde din controller kan du nemt bytte eller returnere den.