PS4 controller

Er du vild med Sonys populære PlayStation-konsol, må du naturligvis ikke gå ned på udstyr. Med en PS4 controller får du et godt greb og funktioner, som sikrer dig de bedste spiloplevelser. Se det aktuelle udvalg af controllere til PS4 herunder.

PS4 controller – få et godt greb om spillet

Playstation 4 er en af de bedst sælgende spilkonsoller nogensinde – og med god grund. Der ligger timevis af hårdt arbejde bag udviklingen af denne fantastiske konsol. Grafikken, flowet og hukommelsen er helt i top. Det er dog som med så meget andet inden for teknologi ofte i detaljen, at løsningen skal findes. Det er med andre ord ikke nok at have en banebrydende konsol, hvis dit PS4 tilbehør halter bagud. Det kan du få opdateret med f.eks. en ny og lækker PlayStation 4 controller.
 

Tre grunde til at vælge en PS4 controller:

  • Du er sikret et rigtig godt og komfortabelt greb
  • Større frihed i og kontrol over spillet, fordi den er trådløs
  • Du får dual vibration system for bedre spiloplevelser

 

Det nyeste skud på stammen er den ikke mindre end fantastiske Dualshock 4 Controller som er utroligt overbevisende, og som siden lanceringen har fået rigtigt mange fans. Der er tale om en klassisk controller, som udseendemæssigt mindes meget om de originale PlayStation 4 controllere. Det skal man dog ikke lade sig narre af. Versionen er pakket med et hav af lækre funktioner. 

 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken model/version du skal investere i, men vil du gerne have opdateret dit udstyr med det bedste, så overvej en Dualshock 4 Controller. Med den får du blandt andet:

  • Nye, opgraderede vibrationsmotorer for mere real life-oplevelser
  • En Touch Pad som bruges til at bevæge, tegne og guide
  • En Share-knap til at dele resultater med andre
  • En lysstribe med fire farvede lysdioder

 

Når du har bestemt dig for, hvilken PS4 controller du vil have, bestiller du den online på føtex.dk. Husk, at du har 30 dages returret på din controller, hvis du vil bytte eller returnere den.