GTA 5 / Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto – bedre kendt som GTA – er en moderne klassiker, der har taget hele verden med storm med den politisk ukorrekte tilgang til biltyverier, vold og kriminalitet. Se det opdaterede udvalg her på føtex.dk, og lad dig rive med af den medrivende spilserie.

GTA kombinerer det forkerte og spændende i GTA V

Er du til det ordentlige og korrekte, vil spilserien Grand Theft Auto med garanti få dig til at rynke på næsen. Her er tale om en moderne klassiker, der har skabt røre i andedammen med sin lette tilgang til kriminalitet, bandekrige, vold, rusmidler, tyverier og prostitution.

Grand Theft Auto-spilserien går ud på, at du som ny i den kriminelle verden skal forsøge at bane dig vej frem mod at blive kongen af kriminalitet. Denne vej går gennem en række ulovligheder, før du kan komme til tops i det kriminelle hierarki. Du skal begå alskens umoralske handlinger såsom at stjæle biler – deraf navnet Grand Theft Auto, der oversat til dansk betyder biltyveri – og det hele foregår i en stor åben verden, hvor der er masser af muligheder for avancement og handlinger.

Prøv det medrivende GTA 5 på bl.a. PS4

Som spiller skal man styre en hovedperson igennem forskellige missioner i forskellige byer, og formen er et tredjepersons actionspil. Spilserien så første gang dagens lys i 1997 og har flere gange været i mediernes søgelys på grund af den lette tilgang til de kriminelle handlinger.

På føtex.dk forhandler vi flere af de nye tilføjelser til spilserien som Grand Theft Auto V til PlayStation 4 og PlayStation 5, og Grand Theft Auto Trilogy til Nintendo Switch og Xbox. Vi opdaterer løbende vores udvalg med de nyeste udgaver af spilserien så du ikke skal gå glip af det mest opdaterede spil.

Derfor skal du prøve Grand Theft Auto 5

Er du ikke blevet skræmt væk af den politisk ukorrekthed, er der flere grunde til at prøve kræfter med Grand Theft Auto-spillene – blandt andet:

  • Mange typer af alsidige missioner

  • Et spændende miljø at udforske

  • En stor verden med mange forstællinger at udfolde sig i

  • Sjovt at udleve din indre gangster i et forsvarligt forum

Du kan købe dit næste GTA-spil på føtex.dk, når det passer dig, og så leverer vi hurtigst muligt. Vi glæder os til at kunne berige dig med ny og sjov spilunderholdning.