Xbox

Xbox One-spillekonsollen fra Microsoft leverer grafik og spilleoplevelser i verdensklasse, som vil imponere vennerne, når I mødes til en fælles spilleaften. Her på siden tilbyder vi både spillekonsoller, tilbehør og selvfølgelig et stort udvalg af spil i forskellige genrer og til alle aldre.

Kategorier

Xbox One – Lynhurtig spillekonsol med lækkert udstyr og spil

Spillekonsollen Xbox One fra Microsoft, er en lækker konsol der leverer lynhurtig grafik og præcis styring fra de ergonomiske controllere, der ligger behageligt i hånden. Xbox One er den seneste model i en lang række af Xbox konsoller, der er blevet forbedret generation efter generation. Her får du kvalitet for alle pengene og garanti for mange timers underholdning – For både store og små.

Tre grunde til at vælge en Xbox One:

  • Xbox One konsollen er et kvalitetsprodukt fra Microsoft, med mange timers udvikling bag sig

  • Ægte gamere siger, at grafik og hastighed er altafgørende nøgleord – du får det bedste her

  • Lækkert udstyr gør spillet sjovere, og udvalget af spil gør, at du ikke kommer til at kede dig

Hvis du er bekymret for, om hele familien kan bruge en Xbox One, så bare se på udvalget af spil. Her er fodbold- og ishockeyspil til de sportsglade, actionspil til de friske teenagere, og Lego-spil og Sims til familiens mindste.

En spillekonsol samler hele familien om en fælles oplevelse, og børnene og deres venner kan dyrke deres spillelidenskab i fællesskab i stedet for at sidde hver for sig.

Hvis man har brug for en lille pause i spillet, eller hvis det kniber med pladsen i stuen, så kan Xbox One erstatte dvd-afspilleren. Xbox One kan nemlig afspille både dvd’er og Blu-ray film og endda i helt op til 4K opløsning. 

Køb din Xbox One og tilbehør på føtex.dk

Xbox One er et oplagt valg, når du skal vælge spillekonsol, og her i shoppen er vi opdateret med de nyeste produkter. Når du har studeret udvalget af Xbox One spillekonsoller, tilbehør og spil, så kan du let bestille det hele her på føtex.dk, og du får det leveret lige til døren.