Spil ude og hjemme med Nintendo Switch

Nintendo Switch'en er Nintendos nyeste udspil indenfor spillekonsoller. Konsollen findes i forskellige modeller og forskellige prisklasser, så der er noget til enhver. Gå på opdagelse i vores aktuelle udvalg her på siden og find din favorit i dag.

Spil overalt med den smarte Nintendo Switch 

Nintendo er kendt for sine spillekonsoller, og med Nintendo Switch er der virkelig lagt vægt på spil i høj kvalitet. Forbind docken til fjernsynet, og spil på den store skærm i stuen, eller tag Switch med dig, og spil når du er på farten.

Tre grunde til at vælge en Nintendo Switch:

  • Spillekonsollen kan bruges overalt. Du skal ikke længere have flere forskellige konsoller

  • Hvis du værdsætter lækker grafik, så får du her et produkt, hvor kvaliteten er sublim

  • Udvalget af spil er stort, hvilket gør, at hele familien kan samles om at spille på Switch

Det store udvalg af Nintendo Switch spil er en garanti for, at hele familien vil få fornøjelse af konsollen. Nintendo har ry for at levere spil med god grafik, og her bliver du ikke skuffet. Spil alle de Nintendo spil du kender, eller vælg nogle af nyhederne.

Nyd et utal af fordele med en Nintendo Switch

Den forbedrede batteritid gør, at du kan spille i timevis, uden du behøver at oplade Switch. Det er en stor fordel, når spillekonsollen bruges på køreturen eller på stranden.

Hvis du mangler plads til at installere nye spil, så kan du let opgradere hukommelsen med et almindeligt Micro SD kort. Derved har du altid plads til alle dine spil.

Nintendo Switch har indbyggede højtalere, men hvis du hellere vil spille i fred, så sætter du bare et par høretelefoner i stikket. Du kan også udvide spilleoplevelsen yderligere med andet lækkert Nintendo Switch tilbehør.

Find dine favoritter i vores spændende udvalg af Nintendo Switch-konsoller, spil og andet smart tilbehør til Nintendo Switch her på føtex.dk. Du kan også få lidt inspiration fra vores store udvalg indenfor konsoller og spil.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Nintendo Switch