Nintendo Switch

Nintendo Switch'en er Nintendos nyeste udspil indenfor spillekonsoller. Konsollen findes i forskellige modeller og forskellige prisklasser, så der er noget til enhver. Gå på opdagelse i vores aktuelle udvalg her på siden og find din favorit i dag.

Vælg mellem Nintendo Switch og Nintendo Switch Lite

Overordnet findes der to slags Nintendo Switch konsoller: den almindelige Nintendo Switch konsol og Nintendo Switch Lite.

Med den almindelige Nintendo Switch konsol har du tre muligheder. Du kan enten (1) koble den til en skærm (f.eks. et tv) og spille, (2) spille på den håndholdt eller (3) benytte ’tabletop mode’, hvor konsol-skærmen placeres på et bord og spilles på. Med denne spillekonsol kan du spille lige de spil du vil, som du vil, lige meget hvor du er!

Nintendo Switch Lite derimod er fuldstændig dedikeret til håndholdt spil. Denne konsol er en kompakt, letvægtskonsol med integrerede håndkontroller. Denne Lite-version er et billigere og oplagt alternativ til den almindelige og kraftigere model.
 

Spil overalt med den smarte Nintendo Switch 

Nintendo er kendt for sine spillekonsoller, og med Nintendo Switch er der virkelig lagt vægt på spil i høj kvalitet. Forbind docken til fjernsynet, og spil på den store skærm i stuen, eller tag Switch med dig, og spil når du er på farten.

Tre grunde til at vælge en Nintendo Switch:

  • Spillekonsollen kan bruges overalt. Du skal ikke længere have flere forskellige konsoller

  • Hvis du værdsætter lækker grafik, så får du her et produkt, hvor kvaliteten er sublim

  • Udvalget af spil er stort, hvilket gør, at hele familien kan samles om at spille på Switch

Det store udvalg af Nintendo Switch spil er en garanti for, at hele familien vil få fornøjelse af konsollen. Nintendo har ry for at levere spil med god grafik, og her bliver du ikke skuffet. Spil alle de Nintendo spil du kender, eller vælg nogle af nyhederne.

Nyd et utal af fordele med en Nintendo Switch

Den forbedrede batteritid gør, at du kan spille i timevis, uden du behøver at oplade Switch. Det er en stor fordel, når spillekonsollen bruges på køreturen eller på stranden.

Hvis du mangler plads til at installere nye spil, så kan du let opgradere hukommelsen med et almindeligt Micro SD kort. Derved har du altid plads til alle dine spil.

Nintendo Switch har indbyggede højtalere, men hvis du hellere vil spille i fred, så sætter du bare et par høretelefoner i stikket. Du kan også udvide spilleoplevelsen yderligere med andet lækkert Nintendo Switch tilbehør.

Find dine favoritter i vores spændende udvalg af Nintendo Switch-konsoller, spil og andet smart tilbehør til Nintendo Switch her på føtex.dk. Du kan også få lidt inspiration fra vores store udvalg indenfor konsoller og spil.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Nintendo Switch