Nintendo

Du kan spille Nintendo, uanset om du er 7 eller 87 år, og de fleste har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med den særlige konsol, der giver timevis af spilunderholdning. Se det store udvalg af konsoller og spil her på føtex.dk, og lad underholdningen begynde.

Nintendo-konsoller og spil til alle behov

Nintendo blev lanceret tilbage i 1980’erne, og selvom den har mange år på bagen, så er det japanske mærke en evergreen, der har fastholdt sin position som markedsledende inden for konsol- og spilunderholdning. Virksomheden har over årene udgivet forskellige typer af konsoller for at følge med det teknologiske fremskridt, hvilket i dag betyder, at du kan finde Nintendo konsoller af højeste kvalitet på føtex.dk.

Nintendo er lig med underholdning for børn og barnlige sjæle, og har du ikke prøvet den, er det på tide. Lad dig inspirere af føtex.dk’s store Nintendo-sortiment, hvor du blandt andet finder:

Spil hvor som helst og når som helst med en Nintendo Switch

Det er særligt den nye Nintendo Switch, som er populær i dag. Her er tale om den moderne håndholdte konsol, som er lige til at tage frem og spille på – hvor som helst og når som helst. Der er forskellige typer og prisklasser at vælge mellem, så der vil være noget for alle medlemmer af familien.

Du kan spille direkte på maskinen, når du er på farten, og når du er hjemme, kan du sætte den til fjernsynet og spille på en stor skærm. Når du køber en Nintendo-konsol, får du også en fantastisk grafik af højeste kvalitet samt et meget stort udvalg af forskellige spil – både til mindre børn og til større børn samt spilleglade sjæle. Der er både opdaterede klassikere for det lidt ældre publikum og helt nye titler at vælge imellem.
 

Køb produkter fra Nintendo på føtex.dk

køb din næste Nintendo Switch-konsol direkte her på føtex.dk, og så leverer vi til dig så hurtigt som muligt. Husk også dine favoritspil samt tilbehør, og så er du klar til timevis af underholdning. Vi glæder os til at kunne berige dig og familien med sjov af højeste kvalitet.