Nintendo legetøj

Nintendo lancerede sin første konsol, Nintendo Entertainment System™, i Nordamerika i 1985 og det blev begyndelsen på den populære Super Mario Bros.™ franchise. Mario™ har siden været del af mange eventyrlige spil og er i dag et ikon indenfor popkulturen. Sammen med vennerne Luigi, Peach, Yoshi og Toad sørger den klassiske videospilshelt Mario fortsat for begejstring hos fans i alle aldre verden over!

Skab dit eget eventyr i Mushroom Kingdom med Super Mario legetøj

Super Mario er et vaskeægte ikon inden for spilverdenen og popkultur, der er elsket højt af både børn og voksne. Siden den letgenkendelige blikkenslager for første gang gjorde sin entre helt tilbage i 1985 med sit første platformspil til den originale Nintendo Entertainment System, har Super Mario Bros vokset sig til en enorm og verdenskendt franchise og er samtidig blevet Nintendos ubestridte frontfigur.

Med Super Mario legetøj kan du genskabe eller dine yndlingsøjeblikke fra de efterhånden utallige Super Mario-spil, hvor du har mulighed for en gang for alle at sætte en stopper for de onde skildpadder og andre væsener, der står i vejen for at endnu engang kunne redde ærterne i Mushroom Kingdom. 

Opdag Super Mario figurer og legesæt på føtex.dk

På føtex.dk har du rig mulighed for at lege løs med alle de elskede Super Mario figurer, der også inkluder Super Marios trofaste venner: Luigi, Peach, Yoshi og Toad. Glem heller ikke den fæle Bowser, der er Super Marios store nemesis. Er du til hæsblæsende fart og snedige fælder, har vi også flere Mario Kart figurer, som du kan vælge imellem og drøne afsted med.

Derudover kan du opdage en række forskellige legesæt, der i den grad sætter scenen for et episk platformseventyr. Er du i stedet på jagt efter et Super Mario kostume? Her på siden finder ud også flere flotte kostumer til børn, så de kan glæde sig ud som deres yndlingskarakter fra Super Mario Bros samt andre af Nintendos mest populære franchises.

Er du også på jagt efter et nyt Super Mario spil til din Nintendo konsol? Så dyk endelig ned i vores samling af Nintendo Switch spil, og tag på nye virtuelle platformseventyr sammen med Super Mario og alle hans følgesvende.

Er du eller dine børn også vilde med Super Mario? Med Super Mario legetøj kan du skabe dine helt egne fantasifulde eventyr sammen med den berømte blikkenslager og alle hans velkendte venner - og fjender. Køb Super Mario figurer, kostumer og andet legetøj fra Nintendo på føtex.dk.