Controllere

Mangler du en ny controller til din Playstation 5, Nintendo Switch, computer eller anden spillekonsol? På føtex.dk finder du alverdens gamer-controllere fra velkendte producenter, som du kan bruge på tværs af forskellige konsoller. 

Hvilken konsol skal du bruge en controller til?

På føtex.dk kan du vælge mellem et hav af controllere til blandt andet Playstation, Xbox, Nintendo og computer. Så har du rig mulighed for at finde netop den controller, som du synes ligger bedst i hånden og er sjovest at spille med. Du kan gå på opdagelse i alle vores gamer-controllere her på siden eller springe til vores kategorier:

 

Få den bedste spiloplevelse med en controller i hånden

Selv hvis du foretrækker at spille med mus og tastatur, kan det være sjovt at spille med en controller en gang imellem. En controller kan nemlig vibrere og give lyde, hvilket er med til at gøre spiloplevelsen mere virkelighedstro. Skyd med pistolen, drift rundt om hjørnet, eller sving sværdet. Det hele bliver afspejlet i den levende controller. 

Udforsk det store sortiment af gamer-controllere her på siden, og glæd dig til at få fantastiske oplevelser og minder, mens du spiller dit yndlingsspil alene eller mod venner. 

På føtex.dk har vi også meget andet gamingudstyr, som kan gøre spiloplevelsen endnu federe. Køb eksempelvis et lækkert gaming headset med surroundsound.

Ledningsfri gaming med en trådløs controller

Giv dig selv mere frihed med en trådløs controller, som kan holde strøm til gaming hele dagen lang. Langt de fleste af vores controllere er trådløse, så du kan bevæge dig rundt i rummet eller hente noget at drikke og spise, samtidig med du er forbundet til spillet. Hvis controlleren pludseligt løber tør for strøm, kan du stadig bruge dem, mens de er sat til opladning med et kabel. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om controllere