Sony TV – design for livet og knivskarp billedkvalitet

Med et Sony TV får du imponerende realistiske billeder i 4K Ultra HD-opløsning og et design, der passer til hverdagens mange konsoller, multimedieafspillere og mobilenheder. Samtidig giver Sony Smart TV adgang til at browse på nettet, til apps og til dine streamingtjenester. Find dit nye Sony TV i udvalget herunder.

Sony TV – Gør din stue til hjemmebiograf

Forvandl din stue til en hjemmebiograf i fantastiske billeder med Sony TV. Gå ikke på kompromis med hverken kvadratplads eller høj opløsning – Sony TV kommer i et lækkert slim-design og 4K Ultra HD-opløsning.
 

Tre grunde til at vælge et Sony TV:

  • Imponerede billedkvalitet og mulighed for at vise HDR-indhold
  • Tidløst og lækkert design
  • Adgang til streamingtjenester, apps og spil med Sony Smart TV

Ønsker du et tv, der viser film og billeder i fantastisk opløsning uden at stjæle en masse kvadratmeterplads, er Sony TV den optimale løsning. Det slanke design kommer i et bredt udvalg af forskellige størrelser, men går aldrig på kompromis med billedkvaliteten.  

Sony TV er designet så det er nemt at tilslutte dine konsoller og spil og gemme kabler på bagsiden af TV’et. Køber du et Sony Smart TV, kan du sende indhold fra din mobil direkte til TV’ets indbyggede Chromecast og ved hjælp af din stemme finde dine yndlingsfilm, billeder og apps.
 

Hvilket Sony TV skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge mellem Sonys store udvalg af fladskærme og Smart TV. Inden du beslutter dig for hvilket Sony TV, du vil købe, kan det derfor være en god idé at overveje, hvilke behov og vaner du har, når du sætter dig foran fjernsynet – og ikke mindst hvor langt du sidder fra dit TV. 

Tag del i fremtidens mange glæder med et Sony Smart TV, og se, hvordan det intuitive design og de mange fantastiske funktioner vil tage din fjernsynsoplevelse til nye højder. Sony Smart TV med stemmekontrol giver fri adgang til Google Play, så du kan være sikker på timevis af underholdning, og så giver det let adgang til dine tilsluttede devices.

Med mulighed for HDR-streaming og 4K Ultra HD-opløsning er du garanteret en fjernsynsoplevelse magen til den, du kender fra biografen.

Når du køber TV, lyder en god tommelfingerregel, at jo højere opløsning, jo kortere afstand har du brug for – og jo større tommer kan du tillade dig at købe.
 

Køb dit Sony TV her på føtex.dk

Når du har fundet svarene på dine mange overvejelser, er det tid til at vælge hvilket Sony TV, du vil købe.

Bestiller du online, sender vi dit Sony TV eller Sony Smart TV direkte hjem til døren. Du får selvfølgelig ubegrænset returret her på føtex.dk.