Smart TV

Hvilket Smart TV er bedst? Det spørgsmål har du sikkert stillet dig selv, hvis du er på udkig efter et nyt. Hos os finder du et bredt udvalg af Smart TV fra forskellige mærker og med forskellige skærme og størrelser. 

Det bedste Smart tv er individuelt

Med et Smart TV slipper du for for en masse bokse og maskiner, når du skal streame alt dit yndlingsindhold. Hvis du kobler dit nye Smart TV op til internettet, kan du selv hente alle dine ynglings apps ned på fjernsynet og streame dine favorit serier og film direkte på fjernsynet i høj kvalitet. Teknologien er så langt fremme i dag, at billedet står knivskarpt, og så kan du styre det hele fra sofaen med fjernbetjeningen. Med de mange fordele er der ikke noget at sige til, at fjernsynet er døbt ’Smart tv’.
 

Tre gode grunde til at købe et smart tv hos føtex.dk:

  • Stort udvalg af producenter
  • Mange forskellige størrelser
  • Bedre mulighed for at streame tv fra forskellige kilder

 

Der er mange gode grunde til at købe dit nye fjernsyn på føtex.dk, og med vores store sortiment kan du helt sikkert finde et tv, som opfylder dine krav. For at gøre dit valg lettere, bør du finde ud af, hvad du har brug for. Har du f.eks. brug for stemmegenkendelse, Magic Remote og et tv over 50”, eller kan mindre gøre det?

 

Skal jeg vælge LED, OLED eller LCD?

Det kan være svært at få overblik og de mange specifikationer, der er at tage stilling til, når der skal købes nyt fjernsyn. Først og fremmest er der skærmen, som fås i tre forskellige typer, der hver især har sine fordele og ulemper.

  • LED: Denne slags skærme er i den billigste ende, og de har nogle rigtig gode farver, når skærmen er lys. Skærmen når ikke helt op på samme niveau, når farverne er mørke, og så skal man helst sidde lige foran tv’et for at få den bedste oplevelse.
  • OLED: Dette er en anden og mere innovativ skærm end LED, hvor den store forskel er, at hver pixel selv udsender lys. Det betyder, at både mørke og lyse farve er helt klare, ligesom indsynsvinklen også er forbedret. Med OLED kan du desuden få en noget tyndere skærm end med LED.
  •  QLED: Denne teknologi er udviklet af Samsung, og dennes klare fordel er lysstyrken. Det giver et mere detaljeret billede med klare farver, og gør det yderst behageligt at se fjernsyn i et rum med mange lyskilder. Dog kan den samme dybe sorte farve ikke opnås som med OLED.

 

Køb dit Smart tv hos føtex.dk

Hos føtex.dk kan du nemt finde dit nye smart tv, hvor du kan læse meget mere om specifikationerne under hvert enkelt produkt.