55 - 60 tommer TV

Med et TV på 55" eller 60” går du hverken på kompromis med billedkvaliteten eller TV-størrelsen. Det er tilpas stort til at give optimale billeder, men fylder ikke hele rummet. Se vores udvalg af 55" og 60" TV herunder.

Få et lækkert "55 tv – hverken for stort eller småt

Hvilket tv passer ind i din stue? Du vil have de bedste tv- og filmoplevelser, men du har måske ikke plads til en kæmpe skærm. Et 55- eller 60-tommers tv er det bedste fra begge verdener. Det er tilpas stort til at give optimale billedoplevelser, men fylder ikke hele stuen.


Tre grunde til at vælge et 55- eller 60-tommers tv:

  • Få de fedeste tv- og filmoplevelser på en lækker, stor skærm
  • Hav plads til andet i stuen end tv’et uden at gå ned på kvalitet
  • Få et lækkert tv i en god størrelse og til en overkommelig pris

 

Et 55- eller 60-tommers tv er den gyldne mellemvej til dig, der vil have et lækkert tv, der også passer ind i stuen. Det er ikke kompakt som et 40-tommers tv, men fylder heller ikke hele væggen som et 65-tommers tv eller større. 
 

Hvad skal du overveje, når du køber nyt tv?

Der er efterhånden mange forskellige typer af tv’er, og det kan være svært at overskue. Her er nogle af de ting, du bør overveje, når du skal have et nyt 55" eller 60" tv:

  • OLED eller LED? LED er billigere end OLED. Begge passer godt ind i stuen og giver god billedkvalitet. Men OLED giver mere kontrastfulde billeder, så elsker du film og serier, kan det være værd at vælge. 
  • Med eller uden HDR? HDR giver dybere og vildere farver. Det er en god investering, hvis du elsker at se film og serier i høj kvalitet.
  • Smart TV eller ej? Et Smart TV giver direkte adgang til streamingsider som YouTube, Netflix osv. Det er nemt, og du slipper for mange ledninger. 

 

Her på føtex.dk findes et kæmpe udvalg af 55- og 60-tommers tv’er til gode priser. Find dit nye tv allerede nu!