Prosonic TV

Der er ingen grund til at altid vælge de vildeste modeller få et godt og flot fjernsyn til hjemmet. Med et TV fra Prosonic kan du nyde knivskarpe billeder i HD-kvalitet, ubesværet streaming og et væld af andre fordele. Køb dit nye Prosonic smart TV på føtex.dk

 

Opdag de mange fordele med et TV fra Prosonic

Som vi allerede har været kort inde på, er et TV fra Prosonic spækket med suveræn funktionalitet. Billedkvaliteten er naturligvis i top, og de forskellige modeller inkluderer HD-ready TV-opløsning. Det er dog ikke det hele. Med et Prosonic TV får du også adgang til andre fordele såsom: 
 

  • Tilgå nemt dine foretrukne apps - Du har mulighed for at installere dine favoritapps direkte på TV’et, så du nemt kan tilgå dine foretrukne streamingtjenester og lignende via TV-appen. Derudover er WiFi-indbygget. Du får dermed et vaskeægte smart TV. 
  • Indbygget Chromecast - Vil du streame film, billeder, YouTube eller andet fra din telefon på dit TV? Med et indbygget Chromecast kan du nemt og enkelt gøre alt dette direkte, uden at du skal investere i en separat. 
  • Kompatibilitet med Google Assistant - Du har mulighed for at integrere dit Prosonic smart TV i dit Smart Home system via Google Assistant. Dermed bliver det endnu nemmere og hurtigere for dig at interagere med dit TV. 
     

Opdag endnu flere fordele blandt de forskellige modeller fra Prosonic på føtex.dk.

Vælg det rette Prosonic TV for dig

Der er som regel flere overvejelser, når det kommer til at vælge nyt TV. For at finde frem til det rette Prosonic TV for dig, bør du overveje flere elementer. Når du er på udkig efter et TV fra Prosonic med en god billedkvalitet, bør du kigge på Hertz (Hz) og opløsning. En højere Hz giver en hurtigere billedopdatering, hvilket giver en mere glidende oplevelse. En højere opløsning er lig med flere pixels og dermed et klarere billede. 

En anden vigtig overvejelse er, hvor mange tommer dit TV fra Prosonic skal have. Valget afhænger her af både dine personlige præferencer samt placering af TV’et. Du kan læse mere i vores guide til TV-størrelser.