Smart Home

Gør dit hjem intelligent med Smart Home produkter. Styr belysningen fra fjernbetjening eller øg sikkerheden med smart overvågning.

Guide til smart belysning

Lad dig forføre af det stemningsfulde lys smart belysning og pærer bringer til et rum. Få ultimativ hyggestemning med varme, dæmpede toner. Bliv klogere på hvordan smartbelysning virker, og hvordan du får det til at blive en del af indretningen.

Alt du skal bruge til dit Smart Home

Drømmer du om at få et intelligent hjem, hvor du nemt og hurtigt kan styre boligens lys, varme, alarmsystem og meget mere direkte fra telefonen eller med stemmen? Så finder du alt det, du skal bruge, her på siden. Vi har nemlig alt lige fra smarte højtalere, som du kan tale med, til pærer og lamper med flere farver og lysdæmper-funktion. Udforsk derfor hele sortimentet her på siden, og bestil alt det, du mangler til dit Smart Home.

Smart Home: Styr lyset i hele hjemmet med ét tryk

Smart Home produkter er blevet utroligt populært, og det er der flere gode grunde til. Men en af de største grunde er formentlig den smarte belysning, som nemt lader dig styre alt lyset i hjemmet. Så kan du hurtigt sikre dig, at der ikke bliver brugt unødig strøm. 

Du kan blandt andet bruge en af de kompatible apps på telefonen, men du kan også bruge stemmestyring ved eksempelvis at sige “sluk alt lyset i huset”. Flere af de intelligente pærer og lamper på føtex.dk er kompatible med både Amazon Alexa og Google Assistant.

Er du stadig i tvivl om, hvad intelligent belysning er? Så kan du med fordel læse vores guide til smart belysning her.

Øg sikkerheden i hjemmet med Smart Home-produkter

Et Smart Home er ikke kun med til at gøre hverdagen lettere. Du kan også få mange Smart Home-produkter, som er med til at øge sikkerheden i hjemmet. På føtex.dk har vi nemlig flere varer inden for smart overvågning og sikkerhed, hvor du blandt andet finder overvågningskameraer og dørklokker med kamera. Så kan du følge med i, hvad der sker i din bolig direkte på din telefon - til hver en tid.

Du finder alle Smart Home-enheder på føtex.dk her på siden, men du kan også dykke mere ned i kategorierne øverst på siden.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Smart Home