Lys hjemmet op med smart belysning

Oplev glæden ved smart belysning derhjemme. Lysstyring gør det nemt og effektivt for dig og din familie at styre lyset i de forskellige rum. Find den rette løsning for dig og din familie på føtex.dk. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af flere forskellige muligheder.

Smart belysning - sådan får du lysstyring i hjemmet

I guiden her kommer vi ind på, hvad smart belysning er, og hvordan du nemt og simpelt kan inkorporere intelligent og trådsløst lysstyring i dit hjem - og det er uanset, hvilken producent du vælger at gå med. 

Opdag en ny verden med smart belysning

Med det brede sortiment af smart belysning på føtex.dk kan du finde den optimale løsning til lige netop dit behov. Der er mange fordele ved at skabe et intelligent hjem, men ved du egentligt, hvordan du bedst gør det? Vores smarte guide til smart belysning kan hjælpe dig godt i gang med at gøre dit hjem endnu smartere.

Smart lysstyring er ofte den mest tilgængelige og prisvenlige smart home-feature. Det er derfor også et oplagt sted at starte, hvis du er ved at gøre dit hjem mere intelligent. Når du har opsat din smart home belysning, kan du styre flere funktioner via en app på din telefon. 

For det første kan du tænde og slukke lyset uden at rejse dig. Samtidig kan du også skrue op og ned for lysstyrken samt tilpasse farvetemperaturen. Det er med andre ord en mere fleksibel måde at belyse et rum på. De forskellige farver og lysstyrker kan nemlig være med til at skabe en hyggelig eller romantisk atmosfære, for eksempel. 

Gør dit hjem endnu mere personligt

Find den helt rette atmosfære til dit værelse, din stue eller andet med smart belysning. Skulle du senere gå hen og skifte præference, så kan du nemt og simpelt ændre indstillingerne i din app. Intelligent belysning er på den måde smart på mere end én måde.

Blandt vores store udvalg kan du se smarte lamper, der blot skal sættes op og tilsluttes. Men vidste du, at du også kan gøre din yndlingslampe til en smart lampe? Det eneste, du har brug for, er blot en smart pære. Du behøver altså ikke skille dig af med lamper, du er glad for, hvis du vil gøre dit hjem til et smart hjem.

Du kan også se vores brede sortiment indenfor andet belysning. Find den rette løsning til dit behov på føtex.dk.