Giv din boligindretning et personligt udtryk

Giv boligindretningen en opgradering med de mange produkter til hjemmet på føtex.dk. Hos os finder du alt fra behagelige møbler til bløde boligtekstiler, så du kan give din bolig et personligt og hyggeligt udtryk. Bliv inspireret i dag, og find dét, du står og mangler.

Svaneke kontinentalseng

Med en seng fra Svaneke får du en rigtig god seng i et lækkert design til en fornuftig pris, hvor komforten er helt i top. Du får her en komplet kontinentalseng inkl. 5 cm tyk topmadras i memoryskum, springmadras med kvalitets pocketfjedre og et lækkert sengegærde - og så gør det bestemt heller ingen ting, at designet er lækkert og skandinavisk og passer ind i enhver boligindretning. 

Køb og prøv alle møbler på føtex.dk*

Det kan være svært at udvælge den helt rigtige seng eller sofa online, der passer ind i boligindretningen. Derfor kan du prøve dit nye møbel i op til 30 dage, når du køber dine møbler på føtex.dk
 

*Køb og prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

Modulsofaer

Sammensæt selv sofamodulerne fra GRO-serien og få et helt særpræget udtryk, der passer præcis ind i din stue. Modulerne fås i forskellige farver, har et moderne og stilrent udtryk, er lavet i lækre materialer - og så kan du tilmed få dem til fordelagtige priser!

Finansiering med Express Bank

Vi samarbejder med Express Bank om finansiering.
På den måde kan du dele dit køb op i mindre bidder, når du handler hos føtex.

Find inspiration til din boligindretning

Hvis dine gamle møbler ikke dur mere, så udforsk sortimentet af blandt andet sofaer og senge på føtex.dk. Vi har et godt og stort udvalg, så du kan finde behagelige møbler, som klæder dit hjem. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas og hjemme i din egen bolig. 

Du skal kunne indrette dig personligt og hyggeligt, og netop derfor tilbyder vi dig alt fra moderne og tidløse designs samt trendy og farverige møbler. Uanset hvad du er mest til, så kan du finde nyt til din boligindretning på føtex.dk. Her finder du blandt andet: 

  • Sofaer
  • Senge
  • Madrasser
  • Borde
  • Stole
     

Hvad end du leder efter boligindretning til stuen, soveværelset eller spisestuen, så kan du opleve gode bud på flotte møbler, som vil klæde dine rum. 

Dekorér dit hjem med smukt tilbehør til boligindretningen

For at skabe en hyggelig og rar atmosfære kan du blandt andet tilføje farverige tekstiler eller flot brugskunst. Boligtilbehør som dette vil give det sidste touch og få din bolig til at føles som et rigtigt hjem. 

Når du pynter med plakater, planter, puder og vaser, så giver du din boligindretning mere personlighed. På den måde skinner du meget mere igennem, og både dig og dine gæster vil opleve dit hjem som mere indbydende. 

Tekstiler som tæpper, plaider og puder er i høj grad også med til at sætte rammerne for dit hjem. Du kan fylde dit hjem med farver, eller du kan holde de forskellige rum i nedtonede og elegante farver. Uanset hvilke præferencer du har, så kan du finde lige dét, du mangler i din boligindretning på føtex.dk.