Løse tæpper

Er du på udkig efter et minimalistisk, farverigt eller mønstret tæppe til dit gulv? Så tag et kig her på siden, hvor du finder et smart udvalg af løse tæpper i høj kvalitet, herunder blandt andet ægte tæpper, kelim tæpper, fladvævede tæpper og legetæpper til børn. Gå på opdagelse og bestil jeres favoritter i dag.

Indret hjemmet med praktiske og stilfulde løse tæpper

På føtex.dk finder du et stort udvalg af løse tæpper i flere forskellige farver og størrelser, så du kan finde lige det tæppe som matcher din indretning derhjemme. Tæpper skaber både en hyggelig atmosfære og stil i rummene de ligger i, men de bidrager også til at skabe en bedre akustik, så dine rum ikke giver genklang. Løse tæpper kan derfor både præge indretningen med stil, men også med noget praktisk.

Tre gode grunde til at købe løse tæpper:

  • Skaber liv og stemning i boligen

  • Beskytter dine gulve mod stød og slid

  • Forbedrer akustikken i rummet

Med et ægte tæppe eller fladvævet tæppe fra populære mærker som Tabriz classic og Baroque får du en smuk og praktisk løsning, der forbedrer akustikken i det pågældende rum. Om du er til en minimalistisk eller farverig boligindretning, vil et løst tæppe med garanti være med til at skabe liv og stemning i din bolig. 

Vores smagfulde tæpper beskytter dine gulve mod hverdagens slitage, høje hæle og tunge møbler og er i modsætning til væg-til-væg-tæpper lette at flytte rundt på. 

Et tæppe hjælper som sagt på akustikken i din bolig og skaber også hygge, og det gælder både de store tæpper til spiseborde i 200x300 m og 250x350, de mellemstore til sofamiljøet på 170x240 og de mindre tæpper på 140x200 til værelserne.

Overvejelser når du skal til at vælge tæppe til boligen

Når du er på udkig efter løse tæpper til stuen, soveværelset eller gangen, er der flere ting, du bør være opmærksom på. Der er nemlig stor forskel på, hvor store og hårdføre løse tæpper er.

  • Størrelse: Det handler om at finde den rigtige størrelse, når du vil lægge et tæppe i gangen, under spise- eller sofabordet. 

  • Type: Nogle tæpper kan tåle det meste og pletrenses med en våd klud. Det gælder blandt andet vores børnetæpper og fladvævede tæpper. Andre – heriblandt vores ægte tæpper – passer perfekt til dig, der vil have eksklusivitet og kvalitet for alle pengene. 

Det kan desuden være en god idé at lægge et budget, inden du begynder at lede efter tæpper til boligen. Uanset om du er til den minimalistiske eller farverige stil, så finder du et udvalg af tæpper, der vil dekorere dit hjem. Find inspiration her på siden og bestil det tæppe, der bedst matcher din stil.