Løse tæpper

Er du på udkig efter et minimalistisk, farverigt eller mønstret tæppe til dit gulv? Så tag et kig her på siden, hvor du finder et smart udvalg af løse tæpper, der byder på tæpper i høj kvalitet.

Løse tæpper – et praktisk og stilfuldt valg

På føtex.dk finder du et stort udvalg af løse tæpper i flere forskellige farver og størrelser, så du kan få stor glæde af lige netop det tæppe, du vælger.

3 gode grunde til at købe løse tæpper:

  • Skaber liv og stemning i boligen
  • Beskytter dine gulve mod stød
  • Forbedrer akustikken i rummet

Med et ægte eller fladvævet tæppe fra populære mærker som Tabriz classic og Baroque får du en smuk og praktisk løsning, der forbedrer akustikken i det pågældende rum. Om du er til en minimalistisk eller farverig boligindretning, vil et løst tæppe med garanti være med til at skabe liv og stemning i din bolig. 

De smagfulde tæpper beskytter dine gulve mod hverdagens slitage, høje hæle og tunge møbler og er i modsætning til væg-til-væg-tæpper lette at flytte rundt på. 

Et tæppe hjælper på akustik i boligen og skaber også hygge, og det gælder både de store tæpper til spiseborde i 200x300 m og 250x350, de mellemstore til sofamiljøet på 170x240 og de mindre tæpper på 140x200 til værelserne.

En løber i gangarealerne hjælper også på lyd og beskytter gulvene.
 

Hvilket tæppe skal jeg vælge? 

Når du er på udkig efter løse tæpper til stuen, soveværelset eller gangen, er der flere ting, du bør være opmærksom på. Der er nemlig stor forskel på, hvor store og hårdføre løse tæpper er. 

  • Størrelse: Det handler om at finde den rigtige størrelse, når du vil lægge et tæppe i gangen, under spise- eller sofabordet. 
  • Type: Nogle tæpper kan tåle det meste og pletrenses med en våd klud. Det gælder blandt andet vores børnetæpper og fladvævede tæpper. Andre – heriblandt vores ægte tæpper – passer perfekt til dig, der vil have eksklusivitet og kvalitet for alle pengene. 

Uanset om du er til den minimalistiske eller farverige stil, så finder du et udvalg af tæpper, der vil dekorere dit hjem. Find inspiration her på siden og bestil det tæppe, der bedst matcher din stil. Husk at vi tilbyder dig fri fragt med levering inden for få dage, hvis du bestiller for mere end 1000 kr.

Det kan desuden være en god idé at lægge et budget, inden du begynder at lede efter tæpper til boligen. Når du har fundet dine favorittæpper, er det nemt og enkelt at bestille dem hjem fra føtex.dk.