Boligtekstil

Skab stemning og hygge i hjemmet med de helt rette boligtekstiler, der lige giver det sidste touch i boligindretningen. Gå på opdagelse blandt behagelige dyner, fint sengetøj eller flotte duge til festmiddagen her på føtex.dk.

Salling Baby

Salling Baby byder på skønne babytekstiler i designs, der tager udgangspunkt i tidens trends. Gå på opdagelse i sortimenten af sengerande, sengetøj, barnevogns- og ammepuder samt puslepuder med fine print til de små. Alt Salling Baby laves i godes materialer med sikkerheden i højsædet.

Populære produkter

Guideunivers til boligindretning

Mangler du boliginspiration? Vi har samlet alle vores bolig guides på én side, så du kan få inspiration og tips til, hvordan du indretter alle boligens rum samt får udnyttet dine kvadratmeter bedst muligt.

Stort udvalg af indbydende boligtekstiler til hele hjemmet

Boligtekstiler er med til at skabe stemning i hjemmet og i hvert enkelt rum. En flot pyntepude og et blødt tæppe kan skabe hygge og varme i stuen, et mønstret og kulørt sengesæt kan pifte soveværelset op, og en stilren borddug kan sætte den rette atmosfære for middagsselskabet. Overalt i boligen kan et nøje udvalgt stykke boligtekstil gøre en betydelig forskel og hjælpe dig med at indrette et indbydende hjem.

På føtex.dk har du gode chancer for at finde lige netop de typer af tekstiler og designs, du leder efter til at skabe en rød tråd i hjemmet eller i de enkelte rum. Hos os kan du dykke ned i et bredt sortiment af stilrene, kulørte, moderne, klassiske og ikke mindst kvalitetsrige boligtekstiler, der giver dig masser af frihed til at sætte dit personlige aftryk på hjemmets sjæl.

Sæt prikken over i'et med det rette stykke boligtekstil

Til pynt, praktik og velbehag - der er ikke det, som boligtekstiler ikke kan tilbyde. Følelsen af at træde ud af badet og blive omfavnet af de dejlige kvalitetsmaterialer fra et lækkert håndklæde, mens de bare fødder får et blødt kram fra bademåtten er noget helt særligt. Ligeledes er en god nats søvn med en komfortabel dyne og en den helt rigtige hovedpude. Og helt praktisk kan gode køkkentekstiler hjælpe med at holde både kokken og køkkenet rene.

Er din familie vokset for nylig, eller er der et lille nyt medlem på vej? Så kan du med fordel også tage et kig på vores udvalg fra Salling Babytekstiler, der præsenterer et bredt udvalg af bløde babytekstiler i skønt og tidsaktuelt dansk design. Både kvaliteten og sikkerheden er naturligvis i top.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til boligtekstiler