Pynt bordet med dækkeservietter og dug

En ny dug eller flotte nye dækkeservietter kan gøre meget for middagsbordets udtryk. Vores udvalg omfatter blandt andet dækkeservietter i plastisk, stof og filt i alverdens farver. Se også vores duge i velour, bomuld og polyester i det spændende udvalg herunder.

Find dækkeservietter og duge til enhver lejlighed

Til begivenheder hører sig ofte en lækker middag til. Og det betyder selvfølgelig også et festligt spisebord. Derfor har du naturligvis brug for enten dækkeservietter eller en pæn dug, så du får en smuk bordopdækning til enhver fest. Samtidig er duge og dækkeservietter med til at beskytte dit bord mod slid og pletter, så det holder længere. Se frem til:

  • Duge i elegante farver og mønstre i fine materialer

  • At bringe personlighed til borddækningen

  • Lækre dækkeservietter med bl.a. læderlook

  • At sætte en festlig stemning ved spisebordet

Ønsker du en klassisk og elegant hvid dug til et smukt bord? Eller en moderne mønstret dug i en mørk farve? Vi har måske noget i vores spændende udvalg, som du kan bruge. Når du har fundet den dug og de dækkeservietter, du mangler, kan du tilføje flotte serveringsfade- og skåle til bestillingen.

Dæk bordet med en dug eller dækkeservietter fra føtex.dk

Om dine dækkeservietter skal være runde eller firkantede, og om dugen skal være med blomster eller som voksdug - det bestemmer du naturligvis helt selv. Det vigtigste er, de passer til anledningen og den stil, du har eller går efter.

Når du ikke har gæster på besøg, så kan du måske nøjes med dækkeservietter i hverdagen. De skaber personlighed til borddækningen, samtidig med at de beskytter bordet rundt om tallerkenen. Se vores mange elegante duge og dækkeservietter her på siden og lad dig inspirere til et smukt dækket bord.

Find alt inden for både service, flotte glas og meget mere på føtex.dk. Vi har altid god kvalitet til lave priser så der er noget for enhver smag. Bestil online i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til duge og dækkeservietter