Pynt bordet med dækkeservietter og dug

En ny dug eller flotte nye dækkeservietter kan gøre meget for middagsbordets udtryk. Vores udvalg omfatter blandt andet dækkeservietter i stof og filt i alverdens farver. Se også vores duge i velour, bomuld og polyester. Forkæl dit spisebord og gør det mere farverigt.

Find dækkeservietter og duge for enhver

Til begivenheder hører sig ofte en overdådig middag til. Og det betyder selvfølgelig også et festligt spisebord. Derfor har du naturligvis brug for enten dækkeservietter eller en pæn dug. Med dette dejlige pynt får du en smuk bordopdækning til enhver fest. Samtidig er duge også med til at beskytte bordet, mens dækkeservietter ligger smukt på bordet. Se frem til:
 

  • Duge i elegante farver og mønstre i fine materialer
  • At bringe personlighed til borddækningen
  • Lækre dækkeservietter med læderlook og mere
  • At sætte en festlig stemning ved spisebordet
     

Ønsker du en klassisk og elegant hvid dug til et smukt bord? Eller en moderne mønstret dug i en mørk farve? Vi har måske noget i vores store udvalg, som du kan bruge. Når du har fundet den dug og de dækkeservietter, du mangler, kan du tilføje fine flotte serveringsfade- og skåle til bestillingen. Husk, at når du bestiller på føtex.dk, så får du altid varekvalitet og fri fragt ved køb over 1.000 kr.
 

Dæk dit bord på føtex.dk

Om dine dækkeservietter skal være runde eller firkantede, og om dugen skal være med blomster eller som voksdug - det bestemmer du naturligvis helt selv. Det vigtigste er, de passer til anledningen og den stil, du har.

Når du ikke har gæster på besøg, så kan du måske nøjes med dækkeservietter i hverdagen. De skaber personlighed til borddækningen, samtidig med at de beskytter bordet rundt om tallerkenen. Se vores mange elegante duge og dækkeservietter her på siden og lad dig inspirere til et smukt dækket bord.

Er du kommet i tanke om, at du mangler mere til borddækningen? Find alt inden for både service, flotte glas og meget mere. På føtex.dk har vi god kvalitet til lave priser for enhver smag. Bestil online i dag.