Tallerkner

En tallerken er ikke blot en tallerken. Hvad end du har brug for tallerkner til frokosten, middagen eller desserten, finder du den her hos os. Vi har et stort udvalg fra populære brands som Aida, Kitchen Room og Maria Sohl.

Tallerkner – til forret, hovedret og dessert

Har dine tallerkner fået skår i kanten eller grimme ridser efter bestik? Hvis du er på udkig efter nogle flotte nye, som kan erstatte de gamle, har vi et bredt sortiment af de fleste tallerkentyper. Her i shoppen kan du få såvel enkeltdele som pakker med typisk fire tallerkner. Det er stadigt mest almindeligt at købe tallerkner til forret, hovedret og dessert – og ofte en kombination af flade og dybe tallerkner. 
 

Tre grunde til at vælge tallerkner

  • Du har de rette typer tallerkner til de forskellige retter
  • Du kan servere dine måltider praktisk, funktionelt og flot
  • Du kan vælge samme materiale, farve og stil eller kombinere 

For ganske få år siden var det et must at have et sæt tallerkener fra samme brand, i samme stil, farve og eventuelt mønster. Tiderne har ændret sig, og det bliver mere og mere almindeligt selv at sammensætte sine tallerkener, som man vil. I dag går flere og flere efter en personlig og original løsning, hvor den enkelte tallerken udvælges individuelt og mange gange ligefrem som et stykke unika. 
 

Hvad skal du vælge?

Det komme helt og aldeles an på, hvad du har brug for, og hvilken stil du foretrækker. 

  • Hvidt porcelæn: Er du til tallerkener i hvidt, som fremstår enkle og tidløse, og som kan kombineres med andre farver eller mønstre? Hvidt porcelæn anvendes i dag i mange hjem både til hverdag og festlige anledninger.
  • Mønster: Anvendes ofte som enkeltdele til at pifte bordet op. 
  • Skåle/skærebrætter: Det bliver mere og mere almindeligt at anvende skåle til supper, grød og salater og skærebrætter til at servere småretter som tapas, brunch og dessert.

Når du har fundet frem til de helt rigtige tallerkener, bestiller du dem nemt og hurtigt online på føtex.dk.