Drikkeglas

Mangler du smukke drikkeglas til dit bord, finder du et bredt udvalg af forskellige glas på føtex.dk. Her finder du fine drikkeglas til enhver lejlighed. Gå på opdagelse i de mange muligheder her på siden og find dine favoritter i dag.

Drikkeglas - smukke vandglas og vinglas til dit hjem 

Dæk det et flot og indbydende middagsbord med smukke, langstilkede vinglas og elegante vandglas.Mix og match vinglas og vandglas fra forskellige kollektioner for et romantisk bohemé-inspireret look, eller lave en minimalistisk og enkel borddækning med drikkeglas fra samme serie. Uanset om du lige er flyttet hjemmefra, eller blot trænger til at skifte de slidte, tilkalkede vandglas med glaspest ud, finder du et bredt sortiment af drikkeglas på føtex.dk.

Drikkeglas til enhver lejlighed

Blandt vores store udvalg af glas finder du en lang række forskellige drikkeglas, som egner sig godt til enhver lejlighed. Fælles for vores udvalg er, at du nemt finder drikkeglas, som passer godt til dine behov. Samtidig er de også super fine og vil egne sig godt på ethvert bord. Du finder blandt andet følgende typer af drikkeglas: 

  • Vandglas
  • Vinglas 
  • Snapseglas 
  • Drinksglas 
  • Krystalglas 
     

På føtex.dk har vi nemlig gjort det nemt for dig at finde alle de slags, som du skal bruge i dit hjem. På den måde har du altid et drikkeglas, hvad end anledningen er. Der er nemlig glas til hverdag, fest og de helt specielle anledninger, som skal fejres med stil. Du kan også købe vores drikkeglas i pakker af flere styks, hvor du derved sparer penge - det er win-win for dig.

Bestil billige glas i høj kvalitet på føtex.dk

Når du vælger føtex.dk, kan du nemt og hurtigt bestille dine nye glas hjemme fra sofaen. Mens du allerede er i gang med at bestille nye, skønne drikkeglas, kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg, hvor du blandt finder bestik og tallerkner. Shop billige glas på føtex.dk allerede i dag, og få hurtig levering.