Vandglas

Skal du bruge vandglas til vand, saft eller andre kølige drikke, finder du et bredt udvalg her på føtex.dk. Vi har både farvede vandglas og vandglas med et fint mønster, der giver et dekorativt bord. Se vores udvalg og find dine vandglas.

Vandglas – simple og elegante glas

Vandglas kan du altid bruge. Faktisk er det lige før, at du ikke kan få nok af dem i køkkenskabene. Måske har du brug for nogle nye glas, fordi andre er gået i stykker? Eller måske trænger du til helt nye glas, der skal give en mere inspirerende borddækning?

På føtex.dk finder du et udvalg af smukke og simple vandglas til ethvert behov. Vi har glas til finere brug og til brug i hverdagen. Du finder også vandglas med fine mønstre eller farver, hvis du er til en lidt mere kreativ borddækning.
 

Sådan vælger du de rigtige glas til vand

Når du står og skal vælge nye vandglas til boligen og borddækningen, er der selvfølgelig en række detaljer, som er værd at overveje i den forbindelse. Eksempelvis er det godt at tænke over:

  • Størrelse: Hvor mange cl skal der være i? Det afhænger selvfølgelig af, om du vil have mindre eller store glas.
  • Materiale: Skal vandglassene være af glas eller af plastik. Begge varianter kan gå i stykker, hvis de tabes, men vandglas i glas kan fremstå mere elegante på bordet, hvorimod vandglas i plastik er mere praktisk til brug udendørs.
  • Design: Skal dine vandglas bare være praktiske? Eller vil du gerne have, at vandglassene skal have et bestemt udtryk eller matche dit øvrige service?


Med vores udvalg af glas til vand og andre drikkevarer, så har du nærmest frit valg på alle….glas-hylder. Leder du efter et helt simpelt vandglas? Vi har det. Leder du efter et elegant vandglas? Dét har vi også. Tag et kig i udvalget og find dine nye vandglas i dag.
 

Forskellige vandglas - forskellige lejligheder

Vandglas kan fås i mange forskellige størrelser og designs. Mange vælger deres glas ud fra, hvad de skal bruge glassene til. Skal du og familien bruge dem i hverdagen, når I drikker vand, saft eller andre kolde drikke?

Vandglas kan bruges til alle anledninger - både i hverdagen men også til festlige lejligheder. Vandglas er både praktiske og nødvendige at have i dagligdagen, men også når de lidt mere specielle lejligheder viser sig i kalenderen.

Det kan være, at du skal holde fødselsdag, konfirmation, andre mærkedage eller middage med vennerne. Så er det altid rart at have nogle pæne vandglas, som du kan sætte på bordet og som måske matcher resten af borddækningen.
 

Find dine vandglas på føtex.dk

Mangler du nogle pæne vand glas, som du kan sætte på bordet? Find dem her på siden, hvor du kan købe farvede vandglas men også enkle, klassiske og dekorative glas. Glassene kan købes enkeltvis, men du finder også nogen, som er i pakker.

I vores sortiment finder du alt det, du skal bruge til borddækningen. Se blandt andet det store udvalg af service, som rummer alt lige fra tallerkner og bestik til drikkeglas og smukke vinglas.