Vandglas

Skal du bruge vandglas til vand, saft eller andre kølige drikke, finder du et bredt udvalg her på føtex.dk. Se og vælg eksempelvis mellem farvede og billige vandglas. 

 

Vandglas – størrelse, materiale og design 

Vandglas kan du altid bruge. Faktisk er det lige før, at du ikke kan få nok af dem i køkkenskabene. Når du står og skal vælge nye vandglas til boligen og borddækningen, er der selvfølgelig en række detaljer, som er værd at overveje i den forbindelse. 

Eksempelvis er det godt at tænke over: 

  • Vandglassets størrelse 

  • Vandglassets materiale 

  • Vandglassets design 
     

Noget af det første, som du bør tænke over, er vandglassets størrelse. Hvor mange cl. skal der være i? Det afhænger af, om du vil have mindre eller store glas. Tænk også gerne over, om vandglassene skal være af glas eller af plastik. Begge varianter kan gå i stykker, hvis de tabes, men vandglas i glas kan fremstå mere elegante på bordet, hvorimod vandglas i plastik er mere praktisk til brug udendørs. 

Sidst men ikke mindst er der naturligvis vandglassets design. Måske du ikke har nogen præferencer? Måske du bare synes, at dine vand glas skal være praktiske. Så kan det være, at du tænker knap så meget over, hvilket design glasset har. Er du derimod tilhænger af, at vandglassene har et bestemt udtryk og skal matche dit øvrige service til borddækningen? Så har du nærmest frit valg på alle….glas-hylder. 

Forskellige vandglas. Forskellige lejligheder. 

Vandglas kan fås i mange forskellige størrelser og designs. Mange vælger deres glas ud fra, hvad de skal bruge glassene til. Skal du og familien bruge dem i hverdagen, når I drikker vand, saft og andre kolde drikke? 

Vandglas er både praktiske og nødvendige at have i dagligdagen, men også når de lidt mere specielle lejligheder viser sig i kalenderen. Det kan være, at du skal holde fødselsdag, konfirmation, andre mærkedage eller vennemiddage. Så er det altid rart at have nogle pæne vandglas, som du kan sætte på bordet og som måske matcher resten af borddækningen. 

Dekorér bordet med føtex.dk 

I vores sortiment finder du alt det, som du skal bruge til borddækningen. Se blandt andet det store udvalg af service, som rummer alt lige fra tallerkner og bestik til drikkeglas og smukke vinglas. Vandglas kan bruges til alle anledninger både i hverdagen men også, når du holder bestemte mærkedage. Mangler du nogle pæne vand glas, som du kan sætte på bordet? 

Find dem her på siden, hvor du kan købe farvede og billige vandglas men også enkle, klassiske og dekorative glas. Glassene kan købes enkeltvis, men du finder også nogen, som er i pakker.