Vinglas

Rødvin. Hvidvin. Rosé. Champagne. Vin kræver nogle ordentlige vinglas at blive serveret i. Find både rødvinsglas, hvidvinsglas, champagneglas og andre flotte vinglas her på siden.

Billige vinglas til alle smagfulde vine

Vinglas er en betydelig del af vinoplevelsen. Oplevelsen bliver især skabt af glassene, fordi deres designs og former er med til at fremhæve vinens smag og aroma. Skal du købe nye vin glas til bordet, står du ofte over for forskellige valg. 

Det kan være en god idé at overveje følgende: 

  • Vinglassets størrelse 

  • Vinglassets design 

  • Vinglassets materiale 

  • Vinglassets formål 

Alle fire faktorer hænger unægtelig sammen. Skal du have vinglas, køber du dem garanteret ud fra formålet. Rødvin nydes bedst i rødvinsglas, hvidvin i hvidvinsglas og champagne i champagneglas. Skal du have rødvinsglas, hvidvinsglas eller champagneglas? Måske alle tre, så de alle matcher? 

Og hvad med materialet og designet? Vinglassets stil og design er ofte en personlig smagssag. Nogle er til traditionelle vinglas, mens andre hælder til en anden stil. 

Dæk bordet pænt med vinglas 

Store, brede rødvinsglas. Smalle, mindre hvidvinsglas. Slanke, høje champagneglas. Borddækningen bliver bare noget særligt med vinglas, for sammen med tallerkner og bestik tilføjer pæne vin glas noget ekstra til bordet. 

Og det er sådan set lige meget, om vinglassene bruges til festlige anledninger, når du holder fødselsdage, højtider eller andre mærkedage. Skal vennerne inviteres over til en middag? Eller er det familien, som kommer på besøg til aftensmad? Måske holder du af at sidde med et vinglas med god vin i i hånden hjemme i sofaen? I vores spændende udvalg er der vinglas for enhver smag - både til den lidt finere borddækning og glas til hverdagsbrug.

Fuldend vinoplevelser med flotte glas til vin

Hos føtex.dk er vi klar over, at vinglas er en del af vinoplevelsen. Alene af den grund finder du her på siden vinglas, hvor der er taget højde for dét. Udvalget er bredt, prisklasserne er forskellige, og det samme er kvaliteten. Find både billige og dyrere vinglas, lige meget om du leder efter rødvinsglas, hvidvinsglas eller champagneglas. De tre glasvarianter finder du inden for samme produktserie, hvilket fuldender enhver borddækning.