Ølglas

God øl smager bare bedre i et godt ølglas. Find glassene på føtex.dk, hvor udvalget blandt andet består af ølglas med hank og på fod. 

Ølglas – forskellige typer af øl glas 

Ligeså mange typer øl der er, ligeså mange typer ølglas er der. Ølglassene er skabt for at fremhæve det bedste ved øllenes smag, farve og aroma, og det hjælper glassenes design med til. Designet og formerne ses i alle mulige varianter, men følgende er nogle af de mest populære øl glas at have i hånden: 

  • Ølglas med hank 

  • Ølglas på stilk 

  • Ølglas på fod 
     

Kraftige ølkrus og ølglas med en solid hank rimer nærmest på ølkulturen og de festlige begivenheder, som år efter år tiltrækker tusindvis af folk til Sydtyskland. Oktoberfesten er dog ikke det eneste sted, hvor ølkrusene og ølglassene med hank skaber begejstring. På danske barer, restauranter og i private hjem er glassenes stil, større volumen og tykkere, holdbare materiale også populære. 

Mindre robuste i udtrykket er ølglas på stik. Har dit øl glas en stilk, minder den ofte lidt om vinglas og er på samme måde elegant i sit udtryk. Elegante kan ølglas på fod også være. Ølglas af denne type fås i mange størrelser og former, som fremhæver øllens nuancer. 

Ølglas som en del af borddækningen 

Ølglas er en fin detalje på bordet som borddækning. Når glassene præsenteres på et pænt opdækket bord, kan de være med til at skabe en hyggelig, sofistikeret og ikke mindst indbydende stemning for dig og dine gæster. 

Som nævnt fremhæver øl glassenes former og designs smagsoplevelsen af øllen og giver dermed også anledning til snakke om de forskellige typer af øl. 

Nyd øl i et ølglas fra føtex.dk 

Se nærmere her på siden, hvis du vil have gode øl-oplevelser og nyde dine øl i pæne ølglas. Øl glas fra vores udvalg fås i forskellige former og designs, som fremhæver øllenes kvaliteter. Foretrækker du at dække bordet pænt med ølglas, kan du vælge mellem ølkrus, ølglas på en stilk, ølglas med en hank og ølglas på en fod. Find dine favoritter lige her på siden.