Spiseborde

Et praktisk spisebord i den helt rigtige størrelse er uundværligt i de fleste hjem. Hvad enten du leder efter et til køkkenet eller til spisestuen, har vi et stort udvalg af spiseborde i mange forskellige designs, materialer og farver.

Derfor skal du vælge et rundt spisebord

Overvejer du at investere i et rundt spisebord? Eller er du stadig i tvivl? Så læs guiden her, hvor vi kommer med de overvejelser, du skal gøre dig, inden du køber et rundt bord til spisestuen samt giver dig 3 fordele ved et rundt spisebord. 

Spisebordet – familiens samlingssted

Med et af vores spiseborde er det både nemt og bekvemt for familien at samles og hygge sig. Selv om det naturligvis først og fremmest er i forbindelse med spise- og måltider, at store og små sidder sammen ved bordet, går det tit hen og bliver samlingssted for mange andre aktiviteter. Både i familieregi, men selvfølgelig også når der inviteres gæster. På føtex.dk bestræber vi os på altid at have et bredt udvalg af modeller, så der er noget for alle.
 

Tre grunde til at vælge et spisebord

  • Findes i flere udformninger – rundt, ovalt, aflangt og kvadratisk
  • Fås i mange forskellige materialer og materialekombinationer, som for eksempel træ, melamin, højtrykslaminat, linoleum, metal og glas
  • Der kan vælges mellem flere stilarter, heriblandt skandinavisk og minimalistisk, klassisk og enkel og moderne og tidløs

Det er vigtigt, at du føler dig hjemme i din bolig. Det handler derfor om at indrette dig med møbler, som afspejler, hvem du er.
 

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du synes, at det er svært at træffe det helt rigtige valg af spisebord, kan det måske hjælpe at sætte lidt tid af til at afdække ikke kun dit praktiske og funktionelle behov for et bord, men også få det æstetiske aspekt med ind over. Det er nemlig dét, der i høj grad er med til at skabe den stemning, den atmosfære, som du ønsker.

  • Design: Smag og behag er heldigvis forskellig. Foretrækker du et bord, der blender ind og komplementerer det nuværende interiør? Eller er du på udkig efter et kontrast-design, som kan pifte spiseområdet op? Vi har sikkert et bord, der passer ind.
  • Materiale: Der er ulemper og fordele ved de fleste materialer. Du har sikkert et materiale, som du synes bedst om. Er der mindre børn i familien, kan det være en god idé at vælge en bordplade, som er nem og hurtig at rengøre.
  • Størrelse: Tag målebåndet frem, og mål det område op, hvor spisebordet skal stå. Selv om du har ubegrænset returret på dit nye bord, er det ærgerligt at skulle bruge tid på at bytte eller returnere det.

Køb dit spisebord på føtex.dk

Når du har valgt et bord, bestiller du det nemt online på føtex.dk. Står du og mangler nogle matchende spisebordsstole, så finder du dem naturligvis også hos os.