Bløde og lækre håndklæder

Mangler du nye håndklæder? På føtex.dk finder du et bredt udvalg af lækre håndklæder til badeværelset i god kvalitet. Håndklæderne finder du i mange forskellige farver og størrelser lige fra vaskeklude til badehåndklæder.

Et stort udvalg af håndklæder til hele familien

Hvad enten du er på udkig efter nogle flotte og lækre håndklæder til gæstetoilettet, badeværelset, stranden, eller ferien, går du sjældent forgæves her i shoppen. For at gøre det nemmere for dig at vælge mellem vores mange muligheder har vi her samlet nogle punkter, som det kan være en god idé at være specielt opmærksom på:

  • Design: Farver, mønstre og motiver? Smag og behag er heldigvis forskellig – og vi har et bredt udvalg af flotte håndklæder, der opfylder de flestes ønsker.

  • Slidstyrke og absorberingsevne: Et håndklæde skal holde til mangt og meget, men det skal selvfølgelig også føles blødt og lækkert. Jo tungere og kraftigere et håndklæde er, jo mere kan det holde til, og jo bedre absorberer det. Vægt og kvalitet hænger som oftest sammen.

  • Størrelse: Skal håndklædet kun bruges til hænderne eller skal det være ekstra stort, så du kan brede dig på stranden? Det er vigtigt at overveje størrelsen på håndklæder, så du ikke ender med noget for småt eller stort.
     

Vælg den rigtige størrelse håndklæde

Med hensyn til overvejelserne omkring størrelser er du heldig. På føtex.dk finder du nemlig et stort udvalg af håndklæder i forskellige størrelser - faktisk har vi alle størrelser:

Vi opdaterer løbende vores sortiment med håndklædeserier fra populære brands, som f.eks. Swan, Maison, Marc O’Polo, Exclusive og Salling. Her på siden kan du lynhurtigt få et godt overblik over de mange spændende muligheder, som vi kan tilbyde dig.
 

Hvordan vasker man håndklæder?

Få det optimale ud af dine håndklæder ved at lægge dem i blød i koldt vand inden brug. Derudover skal du vaske dem ved 60 grader og uden skyllemiddel for at bevare absorberingsevnen. 

Når du har valgt dine favoritter blandt vores store udvalg af håndklæder, bestiller du dem nemt og hurtigt online her på føtex.dk. Se også vores spændende udvalg af anden boligtekstil som kan fuldende dit hjem. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til håndklæder