Håndklæder

Mangler du nye håndklæder? På føtex.dk finder du et bredt udvalg af lækre håndklæder til badeværelset i god kvalitet. Håndklæderne finder du i mange forskellige farver og størrelser lige fra vaskeklude til badehåndklæder.

Håndklæder – stort udvalg af kvalitetshåndklæder til hele familien 

Hvad enten du er på udkig efter nogle flotte og lækre håndklæder til gæstetoilettet, badeværelset, stranden, svømmehallen eller ferien, går du sjældent forgæves her i shoppen. Vi har et bredt udvalg af håndklæder, der dækker de flestes behov, og som alle er Oeko-Tex-certificerede. Det betyder, at der er testet for mere end 300 forskellige skadelie stoffer. Få det optimale ud af dine håndklæder ved at lægge dem i blød i koldt vand inden brug. Derudover skal du vaske dem ved 60 grader og uden skyllemiddel for at bevare absorberingsevnen.

Tre grunde til at vælge håndklæder fra føtex.dk

  • Du kan vælge mellem flere størrelser, design og farver
  • Du får hygiejne, komfort, velvære og stil ind i dit badeværelse 
  • Du kan bruge dem både derhjemme, i haven og på stranden
     

Hvad skal jeg vælge?

For at gøre det nemmere for dig at vælge mellem vores mange muligheder følger her nogle punkter, som det kan være en god idé at være specielt opmærksom på.

  • Design: Farver, mønstre og motiver? Smag og behag er heldigvis forskellig – og vi har et bredt udvalg af flotte håndklæder, der opfylder de flestes ønsker.
  • Slidstyrke og absorberingsevne: Et håndklæde skal holde til mangt og meget, og det skal naturligvis også føles dejligt blødt og lækkert. Jo tungere og kraftigere et håndklæde er, jo mere kan det holde til, og jo bedre absorberer det. Vægt og kvalitet hænger som oftest sammen.
  • Størrelse: Vaskeklude, gæstehåndklæder, almindelige håndklæder, badehåndklæder eller badelagener? Vi har alle størrelser.

Vi opdaterer løbende med håndklædeserier fra populære brands, som f.eks. Swan, Licens, Maison, Marc O’Polo og Exclusive. Herudover har vi inddelt håndklæderne i vores tre velkendte kategorier: God, bedre og bedst – og suppleret med en ekstra ”kendte motiver” kategori. På den måde kan du lynhurtigt få et godt overblik over de mange spændende muligheder, som vi kan tilbyde dig.

Når du har valgt dine favoritter, bestiller du dem nemt og hurtigt online herinde. Husk, at du som altid hos føtex.dk har 30 dages returret på dine varer.