Børnehåndklæder & badeponchoer til børn

Om det er store badedag derhjemme, eller hele familien skal en tur på stranden, har børnene brug for et godt håndklæde. Med vores store og flotte udvalg af børnehåndklæder finder du både bløde håndklæder og badeponchoer med alle børnenes favoritmotiver, der er lige til at vikle sig godt ind i. Find jeres favoritter her på siden og bestil i dag.

Et stort udvalg af børnehåndklæder og badeponchoer

Selv de vildeste vandhunde har brug for at tørre sig før eller siden. Med et børnehåndklæde fra føtex.dk kan dit barn pakke sig godt ind i et dejligt blødt og varmt håndklæde med et fedt motiv og flotte farver. Er dit barn for eksempel vild med videospil, Gurli Gris eller Minions? Så har vi helt bestemt det perfekte børnehåndklæde lige her på siden.

Vores børnehåndklæder har lige den rette størrelse til familiens vandglade unger. Mange af varianterne måler 70x140 cm, men vi har også flere håndklæder i størrelsen 65x135 cm. Som noget helt særligt til dem, der gerne vil kunne holde varmen endnu nemmere på strandturen eller efter badet, kan du vælge blandt flere dejlige badeponchos med alle de bedste børnemotiver.

Et par gode tips til nye børnehåndklæder

Når I har fået nye håndklæder, herunder f.eks. børnehåndklæder, er et godt trick at lægge dem i blød i koldt vand og lade det står i et døgns tid (24 timer). Det gør nemlig, at bomuldsfibrene åbner sig, hvilket resulterer i en endnu bedre absorberingsevne. Og så handler det ellers bare om at følge de generelle vaskeråd for håndklæder:

  • Vask ved mindst 60 grader for at få bugt med bakterier og lign. - medmindre andet er angivet

  • Undgå skyllemiddel for at bevare absorberingsevnen 

  • Tør gerne i tørretumbleren efterfølgende for at opretholde blødheden

Disse simple råd gælder børnehåndklæder såvel som alle andre håndklæder og vaskeklude.

Find både håndklæder til børn og voksne på føtex.dk

Er I også andre som trænger til nye håndklæder? På føtex.dk kan du dykke ned i et stort sortiment af håndklæder til hele familien - børn såvel som voksne. Vælg mellem et bredt udvalg af flotte håndklæder i forskellige størrelser, der tæller alt fra gæstehåndklæder og babyhåndklæder til de lidt større badehåndklæder eller helt store badelagner. Så er I alle klar til en tur i vandet eller under bruseren.