Gode og praktiske vaskeklude

Er du på jagt efter en ny vaskeklud? Her på siden finder du flere varianter af genanvendelige vaskeklude i 100% bomuld til hverdagens mange forskellige behov. Gå på opdagelse i hele vores store udvalg af vaskeklude herunder, og bestil nemt online på føtex.dk.

Find bløde vaskeklude til alverdens formål her

Vaskeklude har mange praktiske formål. For mange er de faktisk en mere eller mindre uundværlig del af hverdagen. Du kan blandt andet bruge dem i køkkenet, på badeværelset eller ved spisebordet. Alternativt kan du bruge en vaskeklud til at tørre hænderne med eller vaske ansigtet. Og har du en baby i husstanden, kender du sikkert allerede til det, at altid have en fugtig klud lige i nærheden, når det er spisetid.

Uanset hvad du skal bruge nye vaskeklude til, kan du på føtex.dk vælge blandt flere praktiske og bløde vaskeklude med op til ti styks inkluderet i samme pakke. Så kan du endnu nemmere sørge for at altid have en ren klud klar. Og med de smarte stropper i forskellige farver, hænger din vaskeklud altid klar til den næste opgave.

Med vores store udvalg på føtex.dk kan du matche dine vaskeklude med dine gæstehåndklæder og badehåndklæder, og på den måde skabe et godt og stilfuldt helhedsindtryk på badeværelset eller gæstetoilettet.

Vask dine vaskeklude inden første brug!

Det er en rigtig god ide at give dine nye vaskeklude en tur i vaskemaskinen, inden du tager dem i brug for første gang, så kan du nemlig forbedre deres tørre- og sugeevne. Det samme gør sig gældende for håndklæder. Husk i alle tilfælde ikke at anvende skyllemiddel, da det omvendt kan skade absorberingsevne.

Et andet godt trick er at lade vaskekludene ligge i kold vand i 24 timer, før du tager dem i brug. Det gør, at bomuldsfibrene åbner sig, hvilket gør dem endnu bedre til at absorbere vandet.

Et sidste lille råd er desuden, at du altid bør vaske dine vaskeklude på mindst 60 grader - medmindre andet er oplyst - for at gøre kål på bakterier og vira. Ønsker du at bevare bløde vaskeklude, bør du så vidt muligt tørre dem i tørretumbleren efterfølgende.