Stilfulde gæstehåndklæder

Forkæl dine gæster med nogle dejligt bløde gæstehåndklæder, som de kan tørre hænderne i. På føtex.dk kan du servicere både dine gæster og personlige indretningsstil med et stort udvalg af både moderigtige og klassiske gæstehåndklæder i høj kvalitet. Find dine favoritter her på siden og bestil i dag.

Sæt prikken over i'et med dejlige gæstehåndklæder

Gæstehåndklæder er i mange hjem en fast bestanddel af badeværelset eller på gæstebadeværelset. Her hænger det mere eller mindre altid fremme, så du eller andre nemt kan få fat på det og tørre hænder. Som en fast del af indretningen, spiller både farve og design på disse håndklæder derfor ofte en vigtig rolle for mange.

Håndklæder, herunder gæstehåndklæder, kan have en betydelig indflydelse på badeværelsesindretningen. Overvej derfor nøje, hvordan de eksempelvis passer til bademåtten, badeforhænget eller pyntegenstandene. Farvevalget kan nemlig enten bidrage til at skabe en harmoni i rummet eller bryde med de mere neutrale nuancer og at pifte indretningen lidt op.

Find det rette gæstehåndklæde for dig på føtex.dk

På føtex.dk kan du dykke ned i et stort udvalg af gæstehåndklæder i en lang række af kulørte og neutrale designs og sætte dit personlige præg på indretningen. Du kan også nemt skabe et godt helhedsindtryk, idet du kan købe hele sæt hos os, og altså matche vores udvalg af gæstehåndklæder med vores mange andre spændende typer af håndklæder.

Hos os finder du alle typer og størrelser til at fuldende stilen på badeværelset. Dette inkluderer alt fra vaskeklude og badehåndklæder, til store badelagner og sjove børnehåndklæder. Ligegyldigt hvilken variant, du vælger, kan du forkæle dig selv eller dine gæster med dejlige bløde håndklæder i den skønneste bomuldskvalitet fra føtex.dk.

Sådan holder du dine gæstehåndklæder flotte og bløde   

Et simpelt men effektivt trick til at forbedre dit gæstehåndklæders absorberingsevne består i at lægge håndklæderne i blød i koldt vand og lade det stå i 24 timer. Det gør, at bomuldsfibrene åbner sig, hvilket gør absorberingsevnen endnu bedre.

Derudover kan du give dine nye gæstehåndklæder en tur i vaskemaskinen for at fjerne eventuel overskudsfarve. Undgå dog at anvende skyllemiddel, da det kan gå ud over håndklædets absorberingsevne, og vask altid på mindst 60 grader - medmindre andet er angivet - for at eliminere bakterier og lignende.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til gæstehåndklæder