Badeværelsesindretning

Trænger badeværelset til en opgradering? På føtex.dk kan du finde en masse inspiration og et bredt udvalg af produkter til badeværelset. Se blandt andet vores udvalg af badeværelsesmøbler, tekstiler og anden indretning herunder.

Bliv inspireret til ny indretning

Har du brug for ny boliginspiration? Se vores mange bolig guides lige her og få kreative idéer og bud på indretning af hjemmets mange rum.

Badeværelse - Derfor skal du finde badeværelsesinspiration på føtex.dk

Ingen badeværelser er ens. Der er kæmpe forskel i både størrelsen og formen på badeværelser, og derfor er det svært at finde den helt rette inspiration. Vi har et kæmpe udvalg af alt til badeværelset, uanset om du skal bygge dit badeværelse helt om eller det blot trænger til et lille pift. 
 

Tre grunde til at købe nyt til indretningen af badeværelset

  • Det føles som om, du har fået nyt badeværelse
  • Du kan prøve nye og spændende farver af 
  • Du kan få mere skabsplads på badeværelset


Når du skal opdatere din badeværelse-indretning, er der mange måder, det kan gøres på. Se inspiration ud fra dit budgets størrelse her: 

  • Højt budget: Fokusér på at opdatere dit badmiljø, højskabe og brusekabine, så alt passer sammen.
  • Mellem budget: Opdatér døren til din brusekabine eller armaturerne på badeværelset, så de passer til dit nuværende badmiljø.

Sådan indretter du et lille badeværelse

Hvis du bor i en lejlighed med et lille badeværelse, så tæller hver en kvadratmeter. Du skal tænke funktionalitet ind i alt, du køber til badeværelset. Her er nogle råd til at indrette et lille badeværelse: 

  • Optimer skabsplads: Det vigtigste er, at du optimerer din skabsplads. Med et lille badeværelse har du ikke plads til et stort skab, så fokuser i stedet på et højskab, der giver masser af opbevaringsplads uden at fylde meget.
  • Brusehjørner: I stedet for en stor brusekabine eller badekar, kan du lave et brusehjørne for at spare på pladsen. 
     

Vores udvalg af produkter til indretning af badeværelset er stort, og derfor er vi også sikre på, at du finder netop det badeværelse, du drømmer om, i vores store sortiment.