Duftlys

Et velduftende hjem er med til at skabe en helt særlig stemning. Med duftlys er det nemt at få dit hjem til at dufte af din yndlingsduft. Duftlys findes i mange forskellige dufte og farver. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg, og find din nye yndlingsduft til hjemmet.

Skab en afslappet stemning med forskellige dufte

Vi kender alle oplevelsen af, at en særlig duft kan drage os tilbage til et godt minde. Dufte kan have en helt særlig påvirkning på os. Derfor kan det også være med til at skabe en form for ro og afslappethed, når du indretter hjemmet med velduftende duftlys.

Samtidig er duftlys med til at pynte dit hjem, og de kan nemt indgå i små dekorationer i stuen, soveværelset og badeværelset. Find en flot bakke frem, og dekorer med blandt andet duftlys, en fin vase og en lille plante.
 

Dekorative duftlys i forskellige farver

Duftlys kan placeres alle steder i hjemmet. Det kan være hyggeligt at have duftlys som fyrfadslys eller bloklys i stuen om aftenen, når du har brug for at slappe af.

En skøn duft på badeværelset kan også være dejligt. Duftlys er med til at skabe en afslappet stemning og måske give en lille følelse af at være på et lækkert hotel- eller spaophold. Drøm dig væk, og tillad dig selv at tage en pause fra hverdagen.

Duft lys kommer i mange forskellige farver, og du vil helt sikkert kunne finde et duftlys, der passer perfekt til din personlige stil. På føtex.dk har vi flere forskellige typer af duftlys:

  • Duftlys i glas
  • Duft fyrfadslys
  • Duftpinde i beholder
     

Duftpinde kan være et godt alternativ til duftlys. Med duftpinde skal du ikke huske at tænde og slukke lyset, og duften vil være i rummet hele tiden.
 

Indret hjemmet med flotte duftlys

Gå på opdagelse i vores sortiment af duft lys på føtex.dk. Hvad end du er til vilde farver eller mere nedtonede farver, kan du finde duft lys, som passer til din smag.

Du kan også kombinere forskellige dufte og farver i dit hjem, så hvert rum har sin helt egen atmosfære. Måske står du også og mangler andre fine pynteting til hjemmet. Gå på opdagelse i vores spændende univers af tilbehør til hjemmet, og skab et hjem med lige præcis den stemning, som du drømmer om.