Pedalspande

Hvordan gemmer man affald væk på en pæn og dekorativ måde? Svaret er en pedalspand. Pedalspandene fås i mange stilrene og forskellige designs, og i farver, hvor du både finder matte og blanke modeller, der passer til ethvert badeværelse.

Pedalspand – den perfekte affaldsløsning i det moderne hjem!

På føtex.dk finder du et stort udvalg af pedalspande til dig, der ønsker en dekorativ og praktisk affaldsløsning til badeværelset og køkkenet.  
 

3 gode grunde til at købe en pedalspand 

  • Praktisk spand, der let kan åbnes med foden
  • Moderne og dekorativt design, der passer til alle hjem
  • Få minimal lugt og mindre kontakt med dit affald  

Med en pedalspand fra populære mærker som Scandinavia og DAY får du en praktisk affaldsløsning til badeværelset såvel som til køkkenet. De moderne spande er lette at åbne med foden og findes i et bredt udvalg af smukke farver og design, der passer til ethvert hjem. 

Takket være pedalspandens smarte låg og lukkefunktion er affaldsløsningen stort set lugtfri. Du undgår desuden at se og røre ved dit affald, når du investerer i en eller flere pedalspande til din bolig.  
 

Hvilken pedalspand skal jeg vælge? 

Der findes efterhånden et hav af pedalspande i flere størrelser og design. Er du på udkig efter en ny pedalspand til hjemmet, bør du derfor være særligt opmærksom på:

  • Størrelse: På føtex.dk finder du pedalspande med en volumen på alt fra 3 l til 80 l. Vælg en størrelse, der passer til dit rum og behov. En pedalspand på 5 l passer perfekt til et lille badeværelse, mens en familie på fire med fordel kan gå efter en pedalspand til køkkenet på mindst 30 l.
  • Design: Vælg mellem alt fra farverige til matte og moderne pedalspande i stål og plastik. Er gulvpladsen trang, kan du overveje at købe en spand med vægophæng.  

Når du har fundet den pedalspand, der passer til dine og din husstands behov, er det nemt at bestille hos føtex.dk. Du kan derfor nemt købe tilbehør med til din badeværelse indretning og til køkken inspiration her hos os!