Badeforhæng

Indret badeværelset med et smart badeforhæng og slip for en masse vand på badeværelsegulvet. Vi har flotte og moderne badforhæng i forskellige farver og mønstre til indretningen på ethvert badeværelse.

Badeforhæng – en dekorativ og praktisk løsning! 

På føtex.dk finder du et stort udvalg af badeforhæng til dig, der ønsker en både praktisk og pyntende løsning til brusekabinen. 
 

3 gode grunde til at købe et badeforhæng

  • Undgå at få vand på gulvet uden for brusekabinen
  • Flotte motiver og farver pynter på badeværelset
  • Passer perfekt til små såvel som store badeværelser

Et badeforhæng er en praktisk løsning, der passer perfekt til små såvel som store brusekabiner og badeværelser. I modsætning til brusedøre, som kan være svære at åbne og lukke på få kvadratmeter, fylder badeforhænget stort set ikke noget. 

Et nyt badeforhæng kan gøre underværker, når du vil sætte dit personlige præg på badeværelsesindretningen. Du kan f.eks. give dit badeværelse et frisk pust ved at hænge et bruseforhæng med et flot motiv eller farve op.
 

Hvilket badeforhæng skal jeg vælge? 

Der er flere ting, du bør være opmærksom på, når du går på opdagelse i vores store udvalg af badeforhæng. Det gælder blandt andet: 

  • Størrelse: Der er stor forskel på, hvor lange og brede vores badeforhæng er. Sørg for at vælge den størrelse, der passer bedst til din brusekabine. 
  • Design: Mens nogle foretrækker et simpelt og diskret badeforhæng, er andre helt vilde med flotte motiver i klare farver. Mærk efter i maven og vælg et bruseforhæng, der passer til din personlige boligindretning. 
  • Tilbehør: Er det første gang, du køber et bruseforhæng, får du formentlig brug for en fjederstang og kroge. I vores store udvalg af badtilbehør finder du alt det, du skal bruge for at indrette et flot badeværelse.  

Når du har fundet et badeforhæng, der passer perfekt til din brusekabine, er det nemt at bestille hos føtex.dk. Så hvorfor ikke tage en flot bademåtte og pedalspand med i købet?