Skønne badehåndklæder

Badehåndklæder er 70x140 cm. og derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil have et lidt større håndklæde. På føtex.dk kan du dykke ned i et farverigt sortiment af badehåndklæder i blød bomuldskvalitet til dine behov og præferencer. Find et skønt badehåndklæde for dig og resten af familien her på siden.

Et stort udvalg af lækre badehåndklæder til hjemmet

Badehåndklæder er en vigtig del af hverdagens rutiner: Tit er der behov eller lyst til at tage et dejligt varmt bad. Det kan også være, du har taget en dukkert i havet eller andre steder. I alle tilfælde har du brug for et godt håndklæde til at tørre dig med. Og til dette formål er et dejligt stort badehåndklæde helt ideelt at vikle sig godt ind i.

På føtex.dk finder du et stort og farverigt udvalg af skønne badehåndklæder, så du kan forkæle både dig selv og dit badeværelse. Du kan nemlig også bruge dit badehåndklæde - sammen med dine andre ophængte håndklæder - til at understrege indretningsstilen og ikke mindst pifte badeværelset op med flotte farver og nydelige boligtekstiler.
 

Sådan skal du behandle dine nye badehåndklæder 

Generelt bør du altid vaske dit nye badehåndklæde, før du tager det i brug, for at sikre den bedst mulige holdbarhed og skylle eventuel overskydende farve ud. Derudover bør du følge disse anbefalinger for at få mest mulig glæde af dine badehåndklæder:

  1. Vask altid ved mindst 60 grader - så fjerner du eventuelle bakterier og andet skidt og snavs fra håndklæderne.

  1. Undgå at bruge skyllemiddel - da det kan skade håndklædets sugeevne.

  1. Tør gerne håndklæderne i tørretumbleren - så forbliver de dejligt bløde.

Læg dit badehåndklæde i blød i koldt vand før brug

Et badehåndklæde er som udgangspunkt skabt til at levere en god absorberingsevne, da det naturligvis skal kunne tørre kroppen. Et ekstra smart trick til at få det maksimale ud af håndklædets absorberingsevne er ved at lægge det i blød i koldt vand og lade det stå i et døgns tid. Det får bomuldsfibrene i badehåndklædet til at åbne sig, så sugeevnen bliver endnu bedre.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til badehåndklæder