Indret med et lækkert badelagen

Leder du efter et ekstra stort badehåndklæde? Så er et badelagen nok lige dig. På føtex.dk finder du et alsidigt udvalg af badelagner i mange moderigtige farver, der alle føles dejligt bløde og tørrer godt. Se alle vores flotte badelagner i blødt bomuld herunder.

Se vores udvalg af farverige og bløde badelagner 

For mange er badelagner det foretrukne valg og med god grund. Her får du nemlig et håndklæde i maksimal størrelse, som er perfekt at pakke sig godt ind i eller brede sig på på stranden.

På føtex.dk går du bestemt heller ikke forgæves efter et dejligt stort badelagen. Vi tilbyder et stort udvalg af badelagner i alt fra farverige og moderigtige nuancer til klassiske, neutrale designs. Vi har sikkert også et badelagen, der er lige dig.

Prøv et badelagen på 100x150 cm

Et badelagen adskiller sig fra eksempelvis badehåndklæder og almindelige håndklæder ved, at de som regel er større og bredere. Badelagner måler oftest 100x150 cm, hvilket gør det muligt at dække mere af kroppen. Dette kan være praktisk, hvis du for eksempel plejer at sno håndklædet rundt om dig efter badet, mens du gør dig klar foran spejlet. 

På føtex.dk finder du håndklæder i mange forskellige mål med matchende farver og design. På den måde kan du udskifte både badelagner, gæstehåndklæder, vaskeklude samt andre håndklæder og bevare en gennemført stil på badeværelset.

Sådan får du mest glæde af dine badelagner

Hvis du vil være sikker på, at dit badelagen forbliver blødt og god til at absorbere, er der en række nyttige råd, du med fordel kan følge:

  • Læg badelagnet i blød i koldt vand (gerne 24 timer) - så forbedrer du absorberingsevnen.

  • Vask altid ved mindst 60 grader - så fjernes bakterier og eventuelle vira.

  • Tør badelagnet i tørretumbleren - på den måde forbliver dit badelagen blødt.

  • Hold dig fra at anvende skyllemiddel - så bevarer du absorberingsevnen.

Disse tips kan du også altid anvende til andre typer af håndklæder, hvad end det er vaskeklude eller almindelige håndklæder. Se vores store udvalg på føtex.dk og bestil dine favoritter i dag med hurtig levering direkte hjem til dig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til badelagner