Boliginspiration

Trænger boligen til en update, eller mangler du bare æstetisk og funktionelt boliginspiration? Så har vi samlet alle vores inspirerende bolig guides lige her, så du kan skabe rammerne for et personligt hjem, der både er praktisk og behageligt at være i.

Guides med inspiration

Guides om møbler

Køb og prøv alle møbler på føtex.dk*

Det kan være svært at udvælge den helt rigtige seng eller sofa online, der passer ind i boligindretningen. Du kan derfor prøve dit nye møbel i op til 30 dage, når du køber dine møbler på føtex.dk. 
 

*Køb og prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. 

Få inspiration, tips og råd til boligindretningen 

Hos føtex har vi et nøje udarbejdet boligunivers, hvor du kan få inspiration, tips og råd til, hvordan du giver hjemmet en opdatering eller kommer i gang med den optimale boligindretning i alle af hjemmets rum. Når det kommer til boligindretning, er det vigtigt at fokusere på design, personlighed og ikke mindst funktionalitet – og det er uanset, hvor mange kvadratmeter du har at gøre med, eller hvilket rum du skal indrette.

Her på siden finder du guides om alt fra inspiration til indretning af spisestuen til tips og tricks til, hvordan du indretter en lille altan eller terrasse. Det er vores mission at hjælpe dig, så du kan skabe et hjem for dig og din familie, hvor du føler dig tilpas, komfortabel og hjemme. Din indretning har nemlig betydning for, hvordan du oplever dit hjem og afspejler, hvem du er. Vi håber, at du vil finde inspiration i vores bolig guides, så du kan få indrettet dit hjem, som du ønsker.

Læs vores inspirerende bolig guides

Uanset hvilken indretning du drømmer om, kan vores guides hjælpe dig på vej. Vores guides kommer med inspiration til boligindretningen, samt hvordan du får inkorporeret forskellige typer af møblerinteriør og tekstiler. Du vil derfor nemt kunne overføre vores råd direkte til din private bolig.
 

Inspiration til indretning af alle boligens rum

Har du behov for inspiration, kan du kigge i vores mange bolig guides og få vores anbefalinger til spændende, funktionelle indretningsløsninger. Du kan blandt andet få kreative bud på indretning af stuen eller ideer til, hvordan du kan indrette dit soveværelse.
 

Hjælp til valg og vedligeholdelse af møbler

Ønsker du at vide mere om køb, indretning eller vedligeholdelse af møbler? Så kan du kigge nærmere ind i vores møbelguides, hvor du kan blive vejledt i valget om, hvilken type sofa du skal vælge eller blive klogere på, hvordan du kan rense din sofa samt meget mere.
 

Få tips og tricks i vores interiør og tekstil guides

Mangler du råd og tips til, hvordan du vælger den rette belysning i soveværelset eller er du i tvivl om, hvordan du skal vaske din dyne, kan du få mere viden om dette på vores side. Med vores guides giver vi vores bud på, hvordan du vælger det rette interiør og tekstiler, både når det kommer til størrelser samt valg og pleje af produkter.
 

Skab plads til kreativ leg på børneværelset

Hvis børneværelset derhjemme trænger til en opgradering, kan du både finde inspiration til dekoration af børneværelset samt få vores bud på kreative idéer til indretningen af børneværelset. At skabe plads til leg kan være udfordrende, og derfor finder du i vores børne guides gode råd for indretning- og opbevaringsløsninger.

Indret din bolig med føtex

Hos føtex forsøger vi løbende at opdatere vores guides samt komme med nye indlæg, der indeholder alle de nyeste trends og tendenser samt bolig nyheder, så du altid kan være up-to-date med, hvad der rører sig, samt hvad der befinder sig i vores boligkollektion og boligsortiment.

Vi bestræber os på at dele ud af vores viden om boligindretning, og vise dig, hvor mange kreative og smarte indretningsløsninger, der findes, og som du kan tage med ind i dit hjem.

Vi håber, at du vil lade dig inspirere af vores mange guides, og gå på opdagelse i vores boligudvalg, så du kan komme et skridt nærmere en bolig, der matcher dine ønsker, smag og personlighed.