Boliginspiration

Trænger boligen til en update, eller mangler du bare æstetisk og funktionelt boliginspiration? Så har vi samlet alle vores inspirerende bolig guides lige her, så du kan skabe rammerne for et personligt hjem, der både er praktisk og behageligt at være i.

Guides om møbler

Guides om interiør og tekstil

Få styr på den klassiske borddækning

Skal du have gæster forbi og ønsker at gøre noget særligt ved borddækningen? Eller skal du fejre fødselsdag, konformation eller bryllup? Så kan vores guide her hjælpe til at få styr på den formelle, klassiske og korrekte borddækning. 

Køb og prøv alle møbler på føtex.dk*

Det kan være svært at udvælge den helt rigtige seng eller sofa online, der passer ind i boligindretningen. Du kan derfor prøve dit nye møbel i op til 30 dage, når du køber dine møbler på føtex.dk. 
 

*Køb og prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

Få inspiration, tips og råd til boligindretningen 

Hos føtex har vi et nøje udarbejdet boligunivers, hvor du kan få inspiration, tips og råd til, hvordan du giver hjemmet en opdatering eller kommer i gang med den optimale boligindretning i alle af hjemmets rum. Når det kommer til boligindretning, er det vigtigt at fokusere på design, personlighed og ikke mindst funktionalitet – og det er uanset, hvor mange kvadratmeter du har at gøre med, eller hvilket rum du skal indrette.

Her på siden finder du guides om alt fra inspiration til indretning af spisestuen til tips og tricks til, hvordan du indretter en lille altan eller terrasse. Det er vores mission at hjælpe dig, så du kan skabe et hjem for dig og din familie, hvor du føler dig tilpas, komfortabelt og som dit. Vores guides kommer med generel inspiration til boligindretningen, samt hvordan du får inkorporeret forskellig typer møbler, interiør og tekstiler. Du vil derfor nemt kunne overføre vores råd direkte til din bolig.

Vi forsøger løbende at opdatere vores guides samt komme med nye indlæg, der indeholder alle de nyeste trends og tendenser samt bolig nyheder, så du altid kan være up-to-date med, hvad der rører sig, samt hvad der befinder sig i vores boligkollektion og boligsortiment. Vi håber, at du vil blive inspireret af vores mange guides, så du kan komme et skridt nærmere en bolig, der matcher dine ønsker, smag og personlighed.