Entreindretning

Mangler du inspiration til indretningen af entréen? Byd gæster velkomne og kom hjem efter en lang arbejdsdag til en lækker og praktisk entré med vores udvalg af entrémøbler her på føtex.dk

Når du skal indrette entréen

Entréen er førstehåndsindtrykket af din bolig, og den skal gerne vises fra sin bedste side. Læs guiden her, og bliv inspireret til, hvordan indretningen af din entré skal være. 

Entre - Sådan udnytter du mulighederne i din entré bedst

Idéen med entréen er at have et sted, hvor du og dine gæster kan hænge overtøj og sætte sko. Hvis du har en stor entré, kan du med fordel udnytte pladsen til et skab til f.eks. ekstra overtøj, tæpper og puder eller anden praktisk opbevaring. Hvis du har en lille entré, skal du indrette den, så der minimum er plads til gæsternes overtøj og sko. 
 

Tre gode grunde til at købe nyt til din entré

  • Få en plads til dit overtøj, så det ikke flyder
  • Få organiseret alt, du bruger til dagligt
  • Byd dine gæster ordentligt velkommen


Selvom du kun har en lille entré, så er der alligevel nogle møbler, som du skal prøve at få plads til. Et skoskab er en nem måde at gemme skoene af vejen. Med en knagerække kan du hænge de jakker, du ofte bruger, op, så du hurtigt kan få fat i dem. 

Dernæst er det også en god idé med et garderobeskab, som er en fantastisk løsning til det overtøj, du ikke bruger dagligt. 
 

Sådan indretter du bedst din entré  

Selvom din entré ikke er et rum, du opholder dig i i særlig lang tid ad gangen, så er det stadig et enormt vigtigt rum, som du sagtens kan gøre hyggeligt. 

Sørg for at hænge noget inspirerende på væggene, eksempelvis en plakat, der passer ind i din indretning af entréen. 

På skoskabet kan du stille nogle planter, så der kommer mere liv ind i din entré. 

Et sidste tip er at få en flot gulvmåtte. Begge dele har både et praktisk formål, men kan også give noget hyggeligt til entréen. 

Vi har et kæmpe udvalg af møbler og anden indretning til din entré i høj kvalitet. Så gå på opdagelse i vores udvalg, og få en flot entré i dag.