Kommoder

Her på siden finder du et udvalg af flotte og rummelige kommoder til opbevaring i flot og minimalistisk design, der passer perfekt ind i ethvert hjem. 

Kommode – et møbel med mange anvendelsesmuligheder

En kommode er en uundværlig del af indretningen i de fleste hjem. Selv om den først og fremmest anvendes som et praktisk opbevaringsmøbel i soveværelset eller på børne- eller i teenageværelset, bruges den dog også ofte som f.eks. dekorativ skænk i stuen eller et praktisk sengebord i soveværelset. Der er med andre ord tale om et møbel med flere anvendelsesmuligheder og i et væld af design, stilarter og størrelser.
 

Tre grunde til at vælge en kommode

  • Du får et flot og praktisk opbevaringsmøbel til tøj, smånips, legetøj osv.
  • Kan også anvendes til andre ting, f.eks. skænk, sengebord, entrémøbel
  • Den fås i mange forskellige design, stilarter, materialer og størrelser
     

Hvad skal jeg vælge?

Sæt lidt tid af til at finde ud af, hvad dit aktuelle behov er, inden du definitivt bestemmer dig for en kommode. Hav f.eks. fokus på følgende punkter:

  • Funktion og placering: Opbevaringsplads er svær at få for meget af. Med en kommode får du et multifunktionelt møbel, som du kan bruge til opbevaring og meget andet. Anvend den som skænk i stue indretningen, som entrémøbel i gangen, som et sengebord i soveværelseindretningen eller som toiletmøbel på badeværelset. Mulighederne er utallige.
  • Størrelse og stilart: Da udvalget af kommoder er stort og alsidigt, finder du nemt frem til en model i den størrelse og med det antal skuffer, som du har brug for. Vi opdaterer løbende med nye modeller i så at sige alle stilarter, så du kan få en stor eller lille kommode, som er nem at kombinere med resten af interiøret i rummet, hvad enten du er på udkig efter et klassisk eller et moderne møbel.

Når du har fundet frem til din kommode, bestiller du den online på føtex.dk. Det tager ikke mere end et par minutter. Du har naturligvis som altid på føtex.dk ubegrænset returret.