Fjernbetjeninger

Her på siden finder du et stort udvalg af fjernbetjeninger til TV fra Sony, Samsung, LG og Panasonic. Vi har også universalfjernbetjeninger, der virker til langt de fleste TV på markedet. Se vores udvalg herunder.

Her finder du en fjernbetjening, der passer til dit behov

Find en fjernbetjening til dit tv, musikanlæg og meget mere. Her i vores store udvalg af kvalitetsprodukter finder du Samsung fjernbetjeninger, Philips fjernbetjeninger, Sony fjernbetjeninger, LG fjernbetjeninger og mange andre brands. Vi har også universale fjernbetjeninger, der kan bruges på tværs af mærkerne eller til at betjene flere forskellige enheder samtidig.


Tre grunde til at vælge en ny fjernbetjening:

  • Erstat den gamle og slidte fjernbetjening med en ny, uden at skifte dit tv eller musikanlæg.
  • Undgå at bordet flyder med fjernbetjeninger. Find en der kan betjene alle dine apparater.
  • Let tilslutning af den nye fjernbetjening, så du får adgang til smarte funktioner og muligheder.

 

Der er ingen grund til at skifte et apparat, bare fordi fjernbetjeningen er gået i stykker. Du finder let en ny, her i vores kæmpe udvalg af forskellige modeller.

Du kender sikkert udfordringen med, at sofabordet flyder med fjernbetjeninger til forskellige enheder. Nu kan du samle alle dine remote-controllere i én enkelt fjernbetjening og tænde alle apparater med et tryk på en knap.
 

Hvilken fjernbetjening skal jeg vælge?

Nogle af de mest avancerede modeller kan erstatte alle dine øvrige fjernbetjeninger og bruges til at styre lys, låse døre osv. Hvis du har meget elektronisk udstyr, så kan du med fordel vælge en fjernbetjening med udvidede muligheder. 

Hvis du blot vil betjene dit tv, så vælg en mindre model, uden avancerede funktioner. Her er 3 ting du skal overveje inden du bestiller:

  • Hvilket apparat skal fjernbetjeningen benyttes til?
  • Skal den eventuelt benyttes til flere forskellige apparater?
  • Er der ønske om knapper til streamingtjenester, indbygget Bluetooth osv.?

 

På føtex.dk finder du fjernbetjeninger til næsten alle apparater. Foruden fjernbetjeninger til tv og musikanlæg, kan du finde betjeninger til dvd-afspillere, harddiskoptagere, kabel-tv-bokse og meget mere.