Opbevaring

Har du en masse ting, som du ikke ved, hvad du skal gøre af? Hos føtex har vi en masse forskellige løsninger. Se vores store udvalg af bl.a. funktionelle kasser og kurve, hylder, kommoder, reoler og skabe til opbevaring i boligen herunder.

Vitrineskabe til boligindretningen

Vitrineskabe er blevet et populært element i boligindretningen - og vi forstår godt hvorfor. Foruden at skabe mere opbevaringsplads, får du også et smukt møbel, hvor du kan udstille alt dit yndlings service og fine pyntegenstande.

Hvordan sætter man en hylde op?

Lær, hvordan du hænger en hylde op på forskellige vægtyper såsom beton, mursten, gips samt mange andre varianter, og hvilket materiale og værktøj du skal have ved hånden for at lykkes. 

Få mere opbevaringsplads på børneværelset

Det kan være svært at holde orden og have plads til alting på et børneværelse. Med de rette opbevaringsmøbler kan både du og dit barn hurtigt få ryddet op og styr på sagerne. Læs hvordan her. 

Skab orden i hjemmet med opbevaringsmøbler 

Det kan være svært at holde hjemmet pænt og ryddeligt i en travl hverdag. Derfor kan det være en god idé at give dig selv de bedste forudsætninger for, at hjemmet ser ordentligt ud, hvis der pludselig kommer uventede gæster. Det kan du gøre med smarte opbevaringsløsninger fra føtex.dk, hvor hver ting i hjemmet kan få sin helt egen plads. 

Her på siden kan du finde en lang række opbevaringsmøbler, heriblandt: 

  • Garderobeskabe – en uundværlig del af soveværelset til opbevaring af tøj 
  • Kommoder – perfekt til opbevaring i soveværelset eller stuen. 
  • Reoler – få orden på alle bøgerne og pyntegenstandene. 
  • Skænke – en løsning med utallige anvendelsesmuligheder. 
  • Vitrineskabe – elegant opbevaring af dine fineste ejendele. 

 

3 overvejelser, når du vælger opbevaringsmøbel 

Hvis du er i tvivl om hvilken slags opbevaring, der passer til dig og din bolig, kan du overveje følgende: 

  • Formål 
  • Plads 
  • Øvrig indretning 

 

Hvad skal jeg have opbevaring til?

Først og fremmest er det nødvendigt at gøre sig tanker om, hvad møblet skal bruges til. Hvis det eksempelvis er for at gemme dit tøj væk på en måde, så det stadig er nemt at komme til, så kan et garderobeskab eller en kommode være den mest optimale løsning. På føtex.dk tilbyder vi eksempelvis garderobeskabe med spejl, så du kan slå to fluer med ét smæk.  

Det kan også være, at du har en overflod af flot service, som det næsten er synd at gemme væk i et lukket køkkenskab. Her kan et smukt vitrineskab med glaslåger fungere som den perfekte udstillingsmontre, hvor dit flotte service kan stå til skue for dine gæsters misundelige blikke, ligesom det nemt kan tages frem og bruges på middagsbordet. 

Ligger dine bøger og flyder på sofabordet? Så bør du anskaffe dig en rummelig reol, hvor hver enkelt bog kan få sin faste plads og rodet derved minimeres. Tilføj eventuelt et par planter og nogle få pyntegenstande i reolen, og så har du en opbevaringsløsning, der ikke blot er praktisk, men også utrolig æstetisk. 
 

Plads til opbevaring

Det er også vigtigt at finde ud af, hvor meget plads du har at gøre med til dit nye opbevaringsmøbel. Hvis du bor i en stor villa, er pladsen nok ikke noget, du behøver at bruge synderligt lang tid på at overveje. Hvis du derimod bor i en etværelses lejlighed, kan pladsen have en hel del at sige i forhold til, hvilken slags opbevaring du bør vælge. 

Hvis pladsen er trang, kan du med fordel vælge et opbevaringsmøbel, der tjener flere formål. For eksempel kan en rumdeler både fungere som en skillevæg, mens den også har masser af plads til opbevaring. Du kan for eksempel komme dine ejendele i nogle kasser og kurve, som du kan stille på hylderne i rumdeleren. På den måde er dine ting gemt flot og sikkert væk, samtidig med at rummet bliver opdelt på en smart måde. 

Hvis du gerne vil frigøre noget gulvplads, kan du også overveje en væghængt opbevaringsløsning. Her vil en hylde være et rigtig godt valg. For eksempel kan du overveje at sætte en hylde op under loftet, så du får en diskret plads til opbevaring af sager, du ikke nødvendigvis bruger hver dag. Du kan naturligvis også vælge at hænge hylden op i øjenhøjde, eller måske endda pryde væggen med en gallerihylde, hvor dine helt særlige billeder og små pynteting er udstillet. 
 

Køb opbevaringsløsninger til hjemmet på føtex.dk

Sidst, men ikke mindst, er dit valg af opbevaringsmøbel i høj grad afhængig af din personlige smag, og hvad der passer ind i din øvrige indretning. Derfor kan du på føtex.dk finde opbevaring i en lang række forskellige former, farver, størrelser og materialer, så du med stor sandsynlighed kan finde lige den løsning, der passer til dig og dit hjem. Du kan eksempelvis vælge at holde en minimalistisk stil med møbler i de samme nuancer, eller du kan mixe og matche dine møbler på tværs af forskellige farver og materialer. Kun fantasien sætter grænser, når du shopper på føtex.dk.