Kasser & kurve

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af kasser og kurve til dig, der ønsker praktisk opbevaringsplads og ikke vil gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Gå på opdagelse i udvalget herunder.

Kasser & kurve – en praktisk løsning

Opbevaring skal der til, så ikke de mange småting på badeværelset ligger og flyder tilfældigt rundt og hurtigt bliver væk. Her på siden finder du et stort udvalg af kasser og kurve til opbevaring af alt fra toiletruller til cremer og make-up. Vi har mange forskellige modeller, så du kan finde en opbevaringsløsning, der passer til dig både stilmæssigt og funktionsmæssigt. Køb dine kurve og kasser til opbevaring online på føtex.dk og modtag dem på nul komma fem, så du hurtigt kan komme i gang med at organisere dine ting. Vores kasser og kurve kan også sagtens bruges i andre rum – kun fantasien sætter grænser, og gode opbevaringsløsninger kan som udgangspunkt bruges overalt.
 

3 gode grunde til at købe en kurv eller kasse

  • Mulighed for at opbevare ting på en pæn måde
  • Skaber liv og stemning i ethvert rum
  • Opbevar større og mindre genstande sikkert 
     

Med en kurv eller kasse fra populære mærker som room får du opbevaringsplads og smart design på én og samme tid. Find en stor kurv hvori du kan lægge dit snavsetøj, eller gå efter en mindre kurv til din makeup, toiletpapir og planter. 

Om du har skabe og skuffer eller ej, kan det være en god idé at investere i et par kurve eller kasser. De giver dig eksempelvis mulighed for at organisere og opbevare alle dine badeværelsesartikler på fornuftig vis. Kurve og kasser er også ideele på reolen eller i en rumdeler til smart opbevaring.
 

Hvilken kurv eller kasse skal jeg vælge? 

Der er stor forskel på de kurve, du finder blandt vores brede udvalg af kurve og kasser. Når du vil købe en ny kurv eller kasse, bør du derfor være opmærksom på: 

  • Størrelse: Er du på udkig efter en lille kurv til vatpinde og -rondeller eller en kurv, der skal kunne rumme en hel uges snavsetøj? Det er vigtigt, at du vælger en størrelse, der passer til dine behov og ønsker. Vær desuden opmærksom på, om din kurv eller kasses størrelse passer til højden på dine hylder, hvis den skal stå dér. 
  • Materiale: Mens nogle er vilde med kurve i flettet træ, foretrækker andre at kunne folde deres kurv eller kasse sammen, når den ikke er i brug. Vælg et materiale, der passer til dine behov – må det være stof, træ eller plastik. 

Når du har fundet den perfekte kurv eller kasse, er det nemt at bestille den hjem fra føtex.dk. Vi garanterer 30 dages returret. Du kan derfor trygt handle hos os!