Vitrineskabe

Vitrineskab med låger, skuffer, glas eller hylder – vælg en elegant opbevaringsløsning til stuen eller spisestuen. Høje eller lave vitrineskabe i flere materialer og farver til alt dit service og fine pyntegenstande. Gå på opdagelse i udvalget herunder.

Vitrineskabe i alle størrelser

Skabet, der kan bruges til det hele. Vælg glasvitriner til vinglas, pænt service og pyntegenstande, eller pak det hele ned i skuffer eller bag låger for et ryddeligt look. Vitrineskabe, skænke eller bare små skabe kan bruges overalt i hjemmet som smart opbevaring, der samtidig giver indretning et elegant og stilrent touch. Blandt vores udvalg finder du både høje og lave vitriner i metal eller træ.
 

Tre gode grunde til at vælge et vitrineskab:

  • Få en pæn opbevaringsløsning til hjemmet
  • Brug vitrineskabe til udstilling uden støv
  • Passer ind i indretningen i ethvert hjem

Med låger, skuffer eller hylder kan du bruge vitrineskabe alsidigt som en pæn opbevaringsløsning i dagligstuen eller spisestuen. Glasslåger tillader udstilling af glas og nips uden støv, og du kan blandt de mange modeller finde skabe til både opbevaring og med serveringsoverflade. 
 

Hvilken type vitrineskab skal du vælge?

De forskellige typer vitrineskabe, der findes, har hver deres fordele, som du kan overveje, når du skal beslutte dig for et nyt vintrinemøbel i hjemmet. 

  • Med glaslåger har du muligheden for at udstille smukke genstande, uden at de bliver støvede. Mange vitrineskabe har kun glas på en del af skabet, så du stadig har plads til opbevaring til ting, du ikke ønsker synlige. 
  • Med skuffer får du en god opbevaringsløsning til mindre ting. I skuffer kan du sortere alle de småting, der ikke behøver at stå. Brug evt. skuffer i vitrineskabe til servietter og stearinlys. 
  • Med hylder i et vitrineskab kan du få en kombineret reol-opbevaringsløsning. Brug åbne hylder til bøger og ting, der skal være nemt tilgængelige. 
  • Med skabe kan du bruge møblet til opbevaring af lidt større ting, som du ikke ønsker synlige, men som skal være nemme at komme til. 
     

Dit nye opbevaringsmøbel findes blandt de mange vitrineskabe i det store online udvalg herover på føtex.dk – gå på jagt blandt masser af flotte og spændende muligheder til boligindretningen i dag.