Spisestue

Drømmer du om at opdatere din spisestue? På føtex.dk har vi et stort udvalg af alt til din spisestue. Uanset om du leder efter et nyt spisebordsæt eller anden indretning til spisestuen i høj kvalitet, så kan du finde det her.
 

Inspiration til spisestuen

Synes du, det er svært at indrette din spisestue, eller mangler du inspiration? Så finder du mange muligheder indenfor møbler og boligindretning her hos føtex, så dit hjem indbyder på hygge, samvær og samtaler. 

Indret spisestuen med vitrineskabe

Med et smukt vitrineskab i spisestueindretning får du både ekstra opbevaringsplads og mulighed for at udstille dine flotte vinglas, arve servicet og anden boligindretning på smukkeste vis. Blandt vores udvalg finder du både udgaver i glas og træ til gode føtex priser.

Derfor skal du vælge et rundt spisebord

Overvejer du at investere i et rundt spisebord? Eller er du stadig i tvivl? Så læs guiden her, hvor vi kommer med de overvejelser, du skal gøre dig, inden du køber et rundt bord til spisestuen samt giver dig 3 fordele ved et rundt spisebord. 

Spisestue - Saml familien til ultimativ familiehygge i spisestuen

På føtex.dk finder du et stort udvalg af møbler og tilbehør, så du kan indrette din spisestue lige efter din smag. Spisestuen er et sted man opholder sig meget i både i hverdagen og når man får gæster, så det er vigtigt med et rum, hvor der er hyggeligt at være. Uanset om du mangler nyt spisebord eller skænk, eller du vil pifte op med nye lamper eller spisebordsstole, kan du finde mange forskellige møbler til at fuldende din spisestue. Gå på jagt i vores sortiment og find noget der passer ind i din indretning.
 

Skab den perfekte spisestue til din familie

Spisestuen er et af de allervigtigste rum i hjemmet. Det er her, familien samles om aftenen og taler ordentligt sammen i en ellers travl hverdag. Derfor er den helt rette spisestue-indretning vigtig for at danne de bedste rammer om familietiden. 
 

Tre måder at opdatere din spisestue på 

Hvad end du har brug for helt ny indretning af din spisestue, eller du gerne bare vil gøre udtrykket lidt anderledes, så har vi på føtex.dk de helt rette produkter til din spisestue. Vi fokuserer altid på at have produkter til din spisestue i høj kvalitet, så de kan holde i mange år frem og skabe hyggelige rammer om din familietid. 
 

Hvilket bord skal du vælge til spisestuen? 

Det kan være svært at vælge den helt rette type spisebord til netop din spisestue. Ud over at designet skal passe ind i din spisestue, så skal du også tænke over, hvor meget plads du har. 

  • Meget plads: Hvis du har masser af plads og kan lide at have mange på besøg, så bør du gå efter et stort spisebord, der kan gøres endnu større med tillægsplader. 
  • Lidt plads: Hvis du har en lille spisestue, kan du overveje et højt barbord med tilhørende barstole, der fylder mindre end et traditionelt spisebordssæt og skaber en mere intim oplevelse.
     

Ny spisestue-indretning leveret til døren

På føtex.dk sætter vi en dyd i at have et stort udvalg af varer til din spisestue, så du kan blive inspireret til at vise din personlige stil. 

Få boliginspiration til indretning af hjemmets rum

Har du brug for kreative bud på, hvordan du kan indrette din spisestue eller dagligstue? Vi har samlet alle vores bolig guides lige her, så du kan blive inspireret til nye indretningsløsninger.