Barborde

Leder du efter et praktisk og funktionelt barbord til køkkenet eller spisestuen? I vores store online udvalg af barborde her på føtex.dk finder du mange forskellige modeller og sikkert også en, som passer ind i din boligindretning. 

Barborde – stort udvalg – noget for alle

I takt med at barborde er gået hen og blevet en uundværlig del af indretningen i mange danske hjem, kommer der hele tiden nye varianter på markedet. Det gør det nemt at finde frem til en model, som dækker de fleste behov i forhold til design, størrelse, materialer og pris. Der er derfor sikkert også et barbord til dig.
 

Tre grunde til at vælge et barbord

  • Fås i mange forskellige varianter og materialer
  • Findes i flere størrelser, så det passer til din bolig
  • Kan anvendes i såvel køkken som stue

På føtex.dk ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at finde frem til en løsning, der tilgodeser deres ønsker. Derfor holder vi os ajour og opdateret med, hvad der rører sig på markedet, så vi hele tiden kan udvide sortimentet med det sidste nye fra førende producenter. Du vil derfor udelukkende finde kvalitetsmøbler til absolut fornuftige priser hos os.
 

Hvad skal jeg vælge?

Barborde findes i flere udgaver. Er du på udkig efter et højt bord med siddepladser til hele familien og gode venner på besøg, eller har du brug for et praktisk bord i køkkenet?

Første skridt på vejen til dit nye bord er at sætte lidt tid af til at afdække dit behov. Det gælder for eksempel i forhold til følgende tre punkter:

  • Design: Vil du have et bord, der komplementerer resten af møblementet i dit hjem, eller et bord i et kontrastdesign, der bryder indretningen? Vi har borde i mange forskellige stilarter. Se dig om, så finder du sikkert et, der matcher dine ønsker. Kombinér eventuelt med en smart barstol fra vores spændende sortiment.
  • Materiale: Træ, metal, glas, højglans eller måske melamin? Har du et favoritmateriale, så tjek ”specifikationer” for det enkelte bord.
  • Størrelse: Inden du bestemmer dig for en af vores modeller, bør du tage målebåndet frem og foretage en opmåling af det område, hvor dit nye bar-bord skal placeres. Du har som altid på føtex.dk ubegrænset returret på dit bord, men hvorfor ikke bruge et par minutter på at måle op, så du er sikker på at vælge rigtigt med det samme?

Køb dit nye barbord på føtex.dk

Har du fundet din favorit, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Vi sørger så for, at barbordet bliver leveret hjem på din adresse.