Konsolborde

Mangler du et mindre bord til en tom plads i indretningen? Så skulle du overveje et konsolbord. Det er oplagt som entrémøbel, skænk eller sidebord i stuen. Måske finder du dit nye konsol-bord i dag.

Konsolborde – brug dem overalt i boligen

Der er flere gode grunde til at investere i et af vores mange spændende konsolborde. Der er nemlig tale om et helt specielt bord, som kan anvendes til mangt og meget nærmest overalt i boligen. Placér det dér, hvor du har brug for ekstra bordplads – brug det praktisk-funktionelt eller dekorativt – præcist som du ønsker. Det er et bord med en lang historie, men er langtfra gammeldags og i den grad gået hen og blevet en del af moderne boligindretning.
 

Tre grunde til at vælge et konsolbord

  • Fås i mange forskellige udformninger, design, materialer og størrelser
  • Er anvendeligt overalt i boligen, hvor der er brug for et møbel, som ikke fylder meget
  • Kan anvendes både dekorativt og praktisk-funktionelt

På grund af sine beskedne mål er det et bord, som er let at placere i de fleste rum. Selv om bordtypen oprindeligt blev stillet op ad en væg, hvor det ikke optog meget plads, så bruger mange det i dag også fritstående.

Boligindretning handler i høj grad om at gøre trends og tendenser til dine helt egne og bruge møbler og andet interiør, som du ønsker. Med et konsolbord har du masser af muligheder for at indrette dig individuelt og unikt.
 

Hvad skal jeg vælge?

Du skal naturligvis vælge det bord, som du synes bedst om, og som opfylder dine krav i forhold til brug. Inden du definitivt bestemmer dig for et bord, er det en god idé at afsætte lidt tid til at afdække dit reelle behov. Her er et par fokuspunkter, som gør det nemmere at finde frem til den for dig optimale løsning.

  • Hvilken funktion skal dit nye bord opfylde? Ønsker du et dekorativt indslag i din boligindretning, eller har du først og fremmest brug for et praktisk bord? Der er naturligvis ingen, der siger, at du ikke kan kombinere begge elementer. Flere af vores modeller har skuffer og hylder og er derfor oplagt til opbevaring.
  • Hvor skal bordet placeres? Som skænk i stuen? Som anretterbord i køkkenet? Som skrivebord på børne- eller teenageværelset? Som entrémøbel i gangen? Som toiletbord i soveværelset? Som opbevaringsplads på badeværelset? Mulighederne er utallige.
     

Køb dit nye konsolbord på føtex.dk

Når du har fundet frem til dit bord, bestiller du det online på føtex.dk. Det tager blot et par minutter.

Du har, som med alle vores produkter herinde, naturligvis ubegrænset returret på dit nye konsolbord.