Skriveborde

Er du på udkig efter et nyt lækkert skrivebord til stuen, hjemmekontoret, på børne- eller i teenageværelset? Vi har mange spændende varianter i vores sortiment, så du kan finde det helt rette skrivebord til din boligindretning. 

Skrivebordet – et æstetisk og praktisk-funktionelt møbel

Skriveborde hører til i den kategori af møbler, som kan bruges både som et æstetisk blikfang og som et praktisk-funktionelt møbel. Hvad enten du har brug for et skrive- og arbejdsbord, eller det skal fungere som et ekstra stuebord eller en skænk, finder du sikkert et bord, der dækker dit behov i vores brede sortiment.
 

Tre grunde til at vælge et skrivebord

  • Fås i mange modeller og design, materialer og farver
  • Kan bruges flere steder i boligen som et både æstetisk og praktisk-funktionelt møbel
  • Kombineres nemt med en komfortabel stol, praktiske hylder og smarte reoler for et personligt præg

Du kan i høj grad være med til selv at få det mest mulige ud af dit bord, hvad enten det skal anvendes som arbejdsbord eller for eksempel et ekstra stuebord. Find inspiration i vores spændende møbelsortiment, som bugner af flot interiør til alle rum.
 

Hvad skal jeg vælge?

Der er mange forskellige varianter at vælge imellem. Det kan derfor virke som lidt af en jungle og nærmest uoverskueligt at skulle træffe et valg, hvis du ikke først afdækker dit behov.

Her er nogle fokuspunkter, som forhåbentlig kan gøre processen lidt nemmere.

  • Design: Foretrækker du et specielt design og/eller materiale? Skal dit nye bord komplementere og understøtte indretningen og det øvrige interiør, eller ønsker du et kontrast-design, som tilfører et frisk pift?
  • Stilart: Skandinavisk minimalistisk, klassisk enkel, romantisk, rustik og naturlig eller en helt anden stilretning? Vi har skriveborde i mange stilarter. Hvad enten du er til det ene eller det andet look, finder du derfor med stor sandsynlighed et bord, der matcher din stilpræference.
  • Materiale: Du kan blandt andet vælge mellem modeller i eg, ask, fyr i et naturligt look eller i for eksempel hvid, grå, sort eller whitewash. Eller hvad med spånplade i højglanslak?
  • Funktionalitet: Skal du bruge bordet som et decideret arbejdsmøbel, kan det være en god idé at se dig om efter et bord med skuffer, hylder og/eller reoler. Finder du ikke et bord med den opbevaringsplads, som du har brug for, kan du eventuelt kombinere dit nye skrivebord med reoler og hylder fra vores øvrige møbelsortiment på føtex.dk.
     

Køb dit skrivebord på føtex.dk

Når du har fundet frem til dit nye skrivebord, bestiller du det nemt og bekvemt online på føtex.dk. Vi sørger så for levering hjem på din adresse.

Husk, at du har ubegrænset returret.