Stole

Der findes et væld af forskellige stoletyper, som fremstilles i mange forskellige materialer, størrelser og farver. Her på siden kan du vælge mellem spisebordsstole, lænestole, kontorstole og mange andre typer af stole i forskellige designs til boligindretningen.

Indret stuen med smukke vitrineskabe

Mangler boligindretningen lige et ekstra touch? Måske i nærheden af din nye lækre lænestol? Så se nærmere på vores udvalg af smukke vitrineskabe til boligindretningen, der både fungerer som opbevaring og flot display af både service og pyntegenstande.

Komfortable stole til et hyggeligt hjem 

Har du brug for et par ekstra siddepladser i dit hjem, eller er dine gamle stole ved at være lidt for slidte? Så er det måske tid til at forkæle dig selv og din bolig med nogle nye og komfortable stole.  

Stole er et vidt begreb, og på føtex.dk dækker det blandt andet over: 

 • Spisebordsstole – en uundværlig del af spisestuen. 
 • Lænestole – et hyggeligt møbel med maksimal siddekomfort. 
 • Kontorstole – nødvendig for en optimal sidde- og arbejdsstilling ved skrivebordet.
 • Barstole – smarte og dekorative stole til højbordet. 
   

Hvilken stol skal jeg købe? 

Hvis du er interesseret i at købe gode stole til tilsvarende gode priser, er du kommet til det rette sted. Om du vælger en billig stol eller en dyrere model, er du uanset valg sikret en god kvalitet til en fornuftig pris. Når du køber nye stole, bør du dog gøre dig følgende overvejelser: 

 • Type 
 • Materiale 
 • Farve 
   

Typer af stole

Uanset hvilken type stol, du er på udkig efter, forhandler vi stole i høj kvalitet til lave priser. Eksempelvis er spisestuen ikke komplet uden nogle behagelige stole omkring spisebordet, så der er plads til, at hele familien kan være samlet over middagen. Du kan nemt øge komforten af dine spisebordsstole med nogle fine stolehynder, hvor du kan vælge at køre et ensfarvet look eller mixe og matche for et mere personligt præg.  

Med en skøn lænestol i dagligstuen kan du nemt udvide din sofagruppe med en ekstra siddeplads. Du kan også vælge at indrette et hyggeligt hjørne, der indbyder til, at man sætter sig til rette med en god bog, en dampende kop kaffe på sidebordet og en varm plaid slynget omkring sig. Slå benene op på en smuk puf og sæt en blød pyntepude i ryggen for optimal komfort. 

Hvis du har lidt ekstra plads at gøre med i entréen, kan du også overveje at tilføje en smart og moderne bænk under knagerækken, så du får en god siddeplads at støtte dig til, når du tager sko på. Hvis det er trangt med pladsen, er der også mulighed for at stille en diskret skammel i hjørnet. På den måde får du et møbel, der ikke fylder ret meget, men som alligevel har et både æstetisk og funktionelt formål. 
 

Materiale 

På føtex.dk finder du stole i mange forskellige materialer, hvor kunstlæder, træ, stof, krom og plast hører til blandt de mest anvendte materialer. Det er langt hen ad vejen en smagssag, om man er mest til det ene eller det andet materiale, men man går aldrig helt galt i byen med en stol i træ og læder. Ønsker du at holde dine udgifter nede, kan du overveje at købe en stol i plast, da plaststole generelt er billigere end andre stole og er nemme at rengøre og vedligeholde - især praktisk for børnefamilien. 
 

Farve 

Stolens materiale har naturligvis også indvirkning på dens farve. Derfor er materiale og farve to overvejelser, der ofte går hånd i hånd, når du skal vælge din nye stol. Folk har meget forskellige præferencer, når til kommer til farver, og dit valg kommer i høj grad an på din personlige stil såvel som den øvrige indretning i dit hjem. Hvis du har et spisebord af egetræ, kan du for eksempel vælge at køre et strømlinet look med matchende egetræsstole, eller du kan vælge at mikse forskellige spisebordsstole for at tilføje spændende kontraster og personlighed til dit hjem.  
 

Opgradér dit hjem med nye stole 

Hvis dit hjem trænger til en opgradering, så kan du starte med at udskifte dine gamle stole med nogle nye og moderne. Selvom stole generelt holder rigtig længe, hvis man passer på dem, så kommer der en dag, hvor de har aftjent deres værnepligt og bør skiftes ud. I den anledning kan man glæde sig over, at moderne stole fra føtex.dk kan købes til en fordelagtig pris - og så får du tilmed ubegrænset returret.