Havestole

Indret haven med behagelige havestole, og skab et hyggeligt uderum for hele familien. Her på siden finder du havestole i forskellige materialer som bl.a. træ, plastik og polyrattan. Gå på opdagelse i udvalget, og find dine favoritter på føtex.dk i dag.

Find de rette hynder til dine havemøbler

Drømmer du om perfekt harmoni og at sidde helt fantastisk, kan den rette havehynde til havestolen gøre underværker - for øje såvel som komfort. Læs hele vores hyndeguide, hvor du kan blive klogere på, hvilke havehynder der passer til udvalget af havestole på føtex.dk.

Moderne og praktiske havestole

Ryk hyggen udenfor med fine havestole. Med gode havestole kan du sidde behageligt og nyde de gode sommerdage fra første række i haven. På føtex.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsfulde havestole i flot design. Du finder både tidløse klassikere og spændende nyheder i vores sortiment, så der er noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find de havestole, som passer allerbedst til din have.

Havestole til din terrasse

Sætter du pris på at slappe af og nyde solen, når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side? Så kan du næsten ikke undvære en komfortabel havestol. Når du skal vælge nye havestole til din terrasse eller altan, er der nogle ting, som du bør overveje: 

  • Størrelsen på dit udeområde: Hvor mange og hvor store havestole har du plads til? 
  • Havestol med armlæn: Skal dine nye havestole være med eller uden armlæn?
  • Positionsstol: Vil du have mulighed for at lave dine havestole om til komfortable hvilestole? Så skal du vælge en havestol med justerbart ryglæn. 
  • Farve: Farvevalg og design er en smagssag. Vælg havestole i den farve, som passer til dit udeområde.
     

Det er selvfølgelig vigtigt, at du ved, hvor meget plads du har at gøre med. Måske har du allerede et flot havebord, så du kan vælge havestole ud fra det. Det kan også være, at dine havestole ikke skal placeres rundt om havebordet. Med komfortable havestole kan du nemt indrette en lille hyggekrog i haven, hvor der er mulighed for at sidde og læse en bog i fred og ro.

I vores sortiment finder du både havestole uden armlæn og havestole med armlæn. Havestole med armlæn kan være yderst komfortable. De fylder dog en smule mere, og du bør være opmærksom på havestolenes højde i forhold til dit havebord. Det kan være en god idé at kunne skubbe dem helt ind til havebordet.

Vil du skrue endnu mere op for komforten? Så kan du overveje at vælge en havestol med justerbar ryg. Med en positionsstol kan du både sidde og nyde en middag ved havebordet samt læne dig helt tilbage og slappe af i solens varme stråler.

På føtex.dk finder du havestole i forskellige farver og udtryk. Vi har blandt andet hvide havestole, havestole i sort og farverige plastik havestole. Er du til det naturlige udtryk? Så finder du selvfølgelig også havestole i natur farver. 

Havestole i forskellige materialer 

Det kan være svært at vælge, hvilke havestole du skal købe. Havemøbler fås nemlig i mange forskellige materialer. På føtex.dk finder du blandt andet:

Når du skal købe nye havestole, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring materialevalg. Du bør særligt overveje graden af vedligeholdelse, som de forskellige materialer kræver. 

Ønsker du havestole, som er mere eller mindre vedligeholdelsesfrie, kan du gå efter havestole i blandt andet polyrattan og plastik. Havestole i disse materialer kræver kun en våd klud i ny og næ, og de kan holde sig pæne i mange år, hvis du sørger for at passe på dem i vinterhalvåret.

Er du mere til smukke og æstetiske havestole i træ? Så skal du være opmærksom på, at de kræver en del mere vedligeholdelse for at fremstå flotte år efter år. Vi har lavet en guide, hvor vi har samlet en masse gode råd til, hvordan du vedligeholder dine havemøbler i træ. 

Skab det perfekte uderum med komfortable havestole

På føtex.dk finder du både helt simple havestole, men også mere eksklusive havestole med lang ryg, armlæn og smarte positionsstole. Få det bedste ud af den danske sommer, og køb moderne og komfortable havestole til dit uderum. Husk også at se vores udvalg af hynder til havestole, så du kan sidde godt og blødt. 

Er du på udkig efter både havestole og havebord? Så kan en løsning også være at købe et komplet havemøbelsæt, så du kan være sikker på, at bord og stole passer sammen. Et dejligt udeområde med plads til hygge og samvær, skaber rammerne for skønne sommerdage udenfor. 

Man kan ganske enkelt ikke undvære havestole, når haven skal gøres sommerklar. Men har du brug for andre ting, så kan du heldigvis finde alt til haven på føtex.dk. Du finder blandt andet loungesæt, solvogne og parasoller. Mangler du inspiration til at indrette dit terrasse? Så har vi samlet vores bedste tips til, hvordan du nemt kan skabe et hyggeligt udeområde

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til havestole