Parasoller

En parasol i haven skærmer effektivt af for solen, så du kan læse, hvile og spise uden at blive generet af solens stråler. Se vores udvalg online på føtex.dk.

Find den helt rette parasol til haven

Bliv klar til en solrig sommer med en fin parasol til haven! Selvom den danske sommer ikke altid byder på helt lige så meget sol, som man kunne håbe, så er en parasol uundværlig for de fleste. Det kan nemlig være svært at nyde en sommerfrokost på terrassen i høj solskin uden en parasol. 

På føtex.dk finder du et godt udvalg af parasoller i forskellige størrelser og farver. Mangler du en lille altan parasol eller en stor parasol med tilt? Gå på opdagelse i sortimentet, og find en parasol, der passer til dit udeområde. 

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige parasoller at vælge imellem, og derfor kan det også være svært at vælge. På føtex.dk finder du blandt andet: 

Hvilken type parasol, du skal vælge, afhænger blandt andet af størrelsen på din terrasse eller altan. Har du en stor terrasse med meget plads, kan en hængeparasol være en god løsning. Hængeparasoller er nemlig ofte store og kan give skygge til et stort område. De kommer ofte med en god og solid parasolfod, så den store parasol står sikkert. 

En anden god og praktisk løsning til den store terrasse er en parasol med tilt. Her får du en stor parasol, hvor du nemt kan ændre skyggens placering. Parasolskærmen kan nemlig flyttes rundt alt efter, hvor solen står – helt uden at du skal skubbe rundt på en tung parasolfod.

Det kan også være, at du har nogle helt særlige ønsker til din parasol. Måske vil du gerne have en parasol i en bestemt farve, så den matcher dine havemøbler. Eller måske ønsker du dig en parasol med smarte funktioner. På føtex.dk finder du blandt andet parasoller med lys indbygget, hvilket kan skabe lidt ekstra hygge i aftentimerne. På den måde får du en parasol, der både fungerer om dagen og om aftenen. 

Hvor stor skal en parasol være? 

Hvor stor en haveparasol du har brug for, afhænger mest af alt af hvor mange personer, der bor i din husstand, og hvor meget plads du har. Hvis du har en stor terrasse med plads til hele familien, kan det være skønt med en stor parasol med en diameter på 350-400 cm. Så er der i hvert fald mulighed for, at hele familien kan søge skygge på samme tid. 

Har du en mindre terrasse eller altan, kan en lille parasol være den rette løsning. Enlige og par kan som regel nøjes med en parasol med en diameter på 180-300 cm. 

Parasol til den lille altan 

Bor du i lejlighed med altan? Så kan en altan parasol være det helt rigtige valg for dig. En lille parasol kan nemlig sagtens give den nødvendige skygge, og så er den nem at flytte rundt på. Det kan være en god idé at undersøge omkredsen på den altan parasol, som du vil købe. På den måde kan du nemlig sikre dig, at du har plads til den. 

En strand parasol er perfekt til altanen. De kommer i mange smukke farver, og så kan du tilmed tage den med på stranden. Mange strand parasoller kommer nemlig i en smart lille taske, så den er nem at tage med på tur. 

Parasolfod og tilbehør til parasoller

Det er ikke alle parasoller, der kommer med en parasolfod. Det er vigtigt at have en god parasolfod, så du er sikker på, at din parasol står fast. Det danske vejr kan skifte hurtigt, og det er vigtigt, at din parasol ikke vælter i blæsevejret. 

Desuden kan det også være en god idé at beskytte din parasol med et parasolovertræk. På den måde kan du nemlig sikre dig, at din parasol fremstår flot i mange år. Heldigvis finder du et godt udvalg af parasolfødder og andet tilbehør til parasoller på føtex.dk.

Køb din parasol på føtex.dk

På føtex.dk finder du et godt udvalg af parasoller i forskellige farver og størrelser. Du finder blandt andet store hængeparasoller, som er perfekte til den store familie, og små altan parasoller til det lille udeområde. 

Mangler du andet til haven? Så kan du udforske vores store have-univers, hvor du blandt andet finder flotte havemøbler, praktiske udekøkkener og behagelige hængekøjer

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til parasoller